Vier kerst met Van der Valk

It’s the most wonderful time of the year! Daar gaan wij voor zorgen! Geniet van een onvergetelijke kerst bij Van der Valk. Met elkaar eten en drinken in een omgeving waar jong en oud zich thuis voelt. Laat dit jaar uw kerst verzorgen door Van der Valk Hotel Uden-Veghel. Ontdek ons complete kerst aanbod hieronder.

Reserveer een tafel

Kerstbrunch

Wilt u dit jaar eens brunchen met kerst? Denk eens aan een kerstbrunch bij Van der Valk! Op eerste en tweede Kerstdag organiseren wij een sfeervolle kerstbrunch. Voor de kinderen is er animatie aanwezig, zodat iedereen van de brunch kan genieten! Zal de kerstman dit jaar weer langskomen? 

Inhoud kerstbrunch 

  • Cava bij ontvangst
  • Dagverse soep geserveerd aan tafel
  • Onbeperkt gebruik van het Kerstbuffet
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen van het buffet
  • Verrassend dessert geserveerd aan tafel
  • Kinderactiviteiten (schminken, knutselen, kerstfilm)

Beschikbaarheid

De kerstbrunch in Hotel Uden-Veghel wordt geserveerd op 25 december (eerste Kerstdag) en 26 december (tweede kerstdag). U bent welkom om 12.00 uur de brunch wordt tot uiterlijk 14.30 uur geserveerd.

Prijs

Vanaf 12 jaar: € 38.50
Van 4-11 jaar: € 19.25
Van 0-3 jaar: gratis

Kerstdiner in Uden

Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag serveren wij een spetterend 3 of 4 gangenkerstmenu in Restaurant Koosie. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, de goede bediening en de sfeervolle ambiance. De kinderen genieten van een speciaal kinderkerstmenu. 

Reserveren
Reserveren kan tussen onderstaande tijden op elk half uur (bv. 17:00 uur, 17:30 uur etc.)

24 december: tussen 17:00 uur en 21:00 uur
25 december: tussen 12:00 uur en 20:00 uur
26 december: tussen 12:00 uur en 20:00 uur

Prijs

3 gangenmenu: €49.50
Kinderkerstmenu: € 24.50

4 gangenmenu: € 53.50
Kinderkerstmenu: € 24.50

Kerstarrangement

Speciaal voor u hebben we een speciaal Kerstarrangement samen gesteld. Dit arrangement is inclusief hotelovernachting in een luxe kamer, smaakvol 4 -gangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend. Bekijk hier ons Kerstarrangement en boek uw kamer bij Van der Valk Uden-Veghel!