Kerst bij Van der Valk Uden-Veghel

It’s the most wonderful time of the year! Daar gaan wij voor zorgen! Geniet van een onvergetelijke kerst bij Van der Valk. Met elkaar eten en drinken in een omgeving waar jong en oud zich thuis voelt. Laat dit jaar uw kerst verzorgen door Van der Valk Hotel Uden-Veghel.

Reserveer een tafel

Kerstlunch
Op 25 en 26 december serveren wij een compleet 4-gangen kerstmenu. De kinderen genieten van een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu. De kerstlunch is uitsluitend als volledig menu te bestellen. Reserveren is mogelijk tussen 12.00 en 14.30 uur op elk half uur.

Kerstdiner
Op 24, 25 (enkel voor hotelgasten) en 26 december serveren wij het Kerstkeuzemenu. Dit is een compleet 4 gangenmenu. Het kerstmenu wordt uitsluitend als volledig menu geserveerd. Voor de kinderen hebben wij uiteraard een speciaal kinderkerstmenu. Reserveren is mogelijk tussen 18.00 en 20.00 uur op elk half uur.

Kerstarrangement
Speciaal voor u hebben we een speciaal Kerstarrangement samen gesteld. Dit arrangement is inclusief hotelovernachting in een luxe kamer, smaakvol 4 -gangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend. Bekijk hier ons Kerstarrangement en boek uw kamer bij Van der Valk Uden-Veghel!

Terug naar het feestdagenoverzicht

Kerst keuzemenu 2022 €64,50

AMUSES

Bloody mary

VOORGERECHTEN

Zalm
Huisgerookte Schotse zalm – parelcouscous – luchtige yoghurt – limoenappel – komkommer marshmallow – kruidensla
of
Paling & Eendenlever
Gerookte paling – mousse van eendenlever – rode biet – appel – gepofte granen –  notencrème – witlof
of
Kalfstartaar
Gepocheerd kwarteleitje – crème van doperwten – gegrilde groene asperge – bearnaisesaus – krokant van Parmezaanse kaas
of
Vergeten groenten
Verschillende bereidingen van pastinaak – oerbiet – schorseneren – aardpeer – peterseliewortel – schuim van Texelse schapenkaas – kruidensla

TUSSENGERECHTEN

Kreeftensoep
Venkel – bosui - rivierkreeft
of
Pompoensoep
Kokos – flespompoen – bosui 
of
Tomaatsoep
Courgette – bosui

HOOFDGERECHT

Zeebaars & Gamba
Op de huid geroosterde zeebaars filet – wilde gamba – luchtige saus van schaaldieren
of
Griet 
Ravioli van bospaddenstoelen – grietfilet – saus van beurre blanc en bundelzwammen
of
Duo van wild
Wildpeper gemaakt van ree  – hertenrugfilet – aalbessencompote  – chips van schorseneren
of
Filet mignon
Twee biefstukjes van de haas – rode wijn truffelsaus
of
Gnocchi
Beurre noisette –  pompoencrème – koningszwam – gegrilde groene asperge – gepofte biet

NAGERECHTEN

Kaas
Een selectie van 4 kazen van Het Kaasatelier – noten rozijnenbrood - honinggraat
of
Zoet
Proeverij van zoetigheden

Kinderkerstmenu 2022 €26,50

VOORGERECHTEN

Tomatensoep
Courgette – bosui
of
Parmaham
Meloen– kruidensla
of
Gerookte Zalm
Avocadocrème – dun gesneden zalm – kruidensla

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars
Remouladesaus - warme groenten – frietjes
of
Biefstuk
Frietjes – seizoensgroenten
of
Poffertjes
Stroop – poedersuiker - roomboter

DESSERTS

Kerstdessert
Met een verrassing