Kerst bij Van der Valk Uden-Veghel

It’s the most wonderful time of the year! Daar gaan wij voor zorgen! Geniet van een onvergetelijke kerst bij Van der Valk. Met elkaar eten en drinken in een omgeving waar jong en oud zich thuis voelt. Laat dit jaar uw kerst verzorgen door Van der Valk Hotel Uden-Veghel.

Kerstlunch
Op 25 en 26 december serveren wij een compleet 4-gangen kerstmenu. De kinderen genieten van een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu. De kerstlunch is uitsluitend als volledig menu te bestellen. Reserveren is mogelijk tussen 12.00 en 14.30 uur op elk half uur.

Kerstdiner
Op 24, 25 en 26 december serveren wij het Kerstkeuzemenu. Dit is een compleet 4 gangenmenu. Het kerstmenu wordt uitsluitend als volledig menu geserveerd. Voor de kinderen hebben wij uiteraard een speciaal kinderkerstmenu. Reserveren is mogelijk tussen 18.00 en 20.00 uur op elk half uur.

Kerstarrangement
Speciaal voor u hebben we een speciaal Kerstarrangement samen gesteld. Dit arrangement is inclusief hotelovernachting in een luxe kamer, smaakvol 4 -gangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend. Bekijk hier ons Kerstarrangement en boek uw kamer bij Van der Valk Uden-Veghel!

Terug naar het feestdagenoverzicht