Kerst bij Van der Valk Uden-Veghel

It’s the most wonderful time of the year! Daar gaan wij voor zorgen! Geniet van een onvergetelijke kerst bij Van der Valk. Met elkaar eten en drinken in een omgeving waar jong en oud zich thuis voelt. Laat dit jaar uw kerst verzorgen door Van der Valk Hotel Uden-Veghel.

Kerstlunch
Op 25 en 26 december serveren wij een compleet 4-gangen kerstmenu. De kinderen genieten van een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu. De kerstlunch is uitsluitend als volledig menu te bestellen. Reserveren is mogelijk tussen 12.30 en 14.30 uur op elk half uur.

Kerstdiner
Op 24, 25 en 26 december serveren wij het Kerstkeuzemenu. Dit is een compleet 4 gangenmenu. Het kerstmenu wordt uitsluitend als volledig menu geserveerd. De kinderen genieten van een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu. Reserveren is mogelijk tussen 18.00 en 20.00 uur op elk half uur.

Reserveert u voor een gezelschap meer dan 4 personen? Dan vragen wij u om een aanbetaling. Na uw reservering zal er contact met u worden opgenomen.

Kerstarrangement
Speciaal voor u hebben we een speciaal kerstarrangement samen gesteld. De inhoud van het kerstarrangement volgt zo snel mogelijk op onze website. 

Terug naar het feestdagenoverzicht