Faciliteiten

Verblijven in Van der Valk Uden-Veghel is veel meer dan enkel een overnachting. Het hotel is uitgerust met een groot aantal faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. U als gast het naar de zin maken is ons plezier.

Overige

Fitness

In verband met COVID-19 is de fitness momenteel gesloten.

 

De fitnessruimte is dagelijks geopend tussen 06:00 uur en 22.00 uur. In de fitnessruimte liggen handdoeken die u kunt gebruiken.

Er is aparatuur beschikbaar voor zowel kracht- als cardiotraining. 

Als gast van het hotel maakt u kosteloos gebruik van de ruimte.

Gratis Wifi

Overal in het hotel kunt u gratis gebruik maken van het draadloze internetverbinding. Als uw laptop, tablet of smartphone een Wifi aansluiting heeft, dan logt u eenvoudig in op de Guest Wifi van het hotel.

Makkelijk instellen

Het instellen van het draadloos internet wijst zich vanzelf. Kies uit het rijtje van draadloze internetaanbieders onze Guest-Valk-Uden Wifi signaal. Open uw browser (zoals Explorer, Firefox of Chrome). Ga akkoord met de voorwaarden en u bent online. Heeft u toch nog hulp nodig? De receptionisten helpen u graag verder.

Roomservice

De kosten voor roomservice zijn € 10,-.

Roomservice is beschikbaar van 17:00 tot 21:00 uur.

Was- en stomerijservice

We maken het u als gast graag gemakkelijk. Heeft u kleding die gewassen en/of gestoomd moet worden? Lever uw was in voor 09.00 uur, dan zorgen wij dat uw was de volgende dag voor 09.00 uur weer schoon en fris voor u klaar ligt.

Kidsroom

Terwijl u geniet van een heerlijk verblijf in een van onze luxe kamers of wanneer u een hapje komt eten in ons restaurant kunnen uw kinderen lekker spelen in onze kidsroom. Onze kidsroom is speciaal ingericht om uw kleintjes uitstekend te vermaken.

Fietsenstalling

Als gast van ons hotel kunt u gratis gebruik maken van onze overdekte en afgesloten fietsenstalling. De fietsenstalling is tevens voorzien van camera bewaking. U kunt dus ten alle tijden uw fiets overdekt en veilig stallen.

Gratis parkeergelegenheid

Als gast van Van der Valk Uden-Veghel kunt u gratis gebruik maken van onze met camera's beveiligde parkeerplaats op ons eigen terrein.

In de nacht wordt de parkeerplaats afgesloten door middel van een automatische poort. Arriverende gasten dienen zich na 00.00 uur te melden via aangegeven instructies waarna de poort automatisch opent.

Virtuele tour

Nog geen kans gekregen om ons hotel van binnen te bewonderen? U bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding maar uiteraard kan dit ook vanachter uw bureau. Neem een virtueel kijkje in het hotel!

Bekijk hier de virtuele tour van Van der Valk Hotel Uden-Veghel.

Huisdieren

Honden zijn uitsluitend toegestaan op het terras.

In overige ruimtes zoals het restaurant, de vergaderetage en de kameretages worden huisdieren niet toegelaten, met uitzondering van geleide- en/of hulphonden (mits aangelijnd).

DHL Service Point

Wist u al dat wij een DHL Service Point zijn?!
U kunt bij onze receptie pakketjes ophalen, versturen & retourneren!
Wij zijn 24/7 geopend en u kunt uw auto gratis voor de ingang parkeren.