Faciliteiten
Tesla in Uden

Under construction

Momenteel wordt er hard gewerkt aan één van de grootste Tesla Supercharge Stations van Nederland. 

Medio februari 2020 worden 24 superchargers geopend op het parkeerterrein bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel.

Bereikbaarheid
Een ideale locatie om uw Tesla op te laden in de buurt van Knooppunt Paalgraven tussen Eindhoven en Nijmegen. Neem afrit 14 (Zeeland/Uden) op de A50 en u staat binnen 2 minuten gekoppeld aan uw laadstation. Het laadstation bevindt zich op loopafstand van de hotelentree.

Faciliteiten
Tijdens uw laadsessie van +/- 30 minuten serveren wij graag een kop koffie in het lounge café of geniet u van een (snelle) lunch in Restaurant Koosie. Ondertussen maakt u gebruik van de snelle wifiverbinding of maakt u gebruik van de flexwerkplekken om uw tijd zo efficiënt mogelijk te benutten.
Vanaf 17.30 uur is de Skybar geopend, waar u even tot rust komt en geniet van een panoramisch uitzicht over Uden en omgeving.

Combineer uw laadsessie met een korte vergadering. Nodig uw vergaderpartners uit in Uden, centraal gelegen tussen Eindhoven en Nijmegen. In het hotel zijn diverse vergaderruimtes en gespreksruimtes aanwezig om een korte meeting te organiseren.

Overige laadmogelijkheden
Rijd u wel elektrisch maar geen Tesla? Dan kunt u uiteraard ook terecht om uw auto te rechargen. Naast de Tesla laadpalen zijn er op de parkeerplaats bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel ook diverse universele Allego snellaad punten. Deze snelladers (22 kW) hebben een type 2 AC stekker en zijn te gebruiken via RFID-kaart of de EV-app Smoov. Voor overige vragen over de Allego laadpunten kunt u 0800-3745337 raadplegen.

In Q3 2020 worden extra universele laadpalen geïnstalleerd.