Tesla superchargers Uden

Tesla laadpalen in Uden

Van der Valk Hotel Uden-Veghel beschikt over 24 superchargers type V3 op het parkeerterrein, dit is de snelste laadpaal van dit moment. Met deze superchargers kan uw Tesla in slechts 15 tot 20 minuten worden opgeladen! U kunt als Tesla rijder op deze locatie opladen terwijl u geniet van de goede horeca-faciliteiten van het Van der Valk Hotel. 

Bereikbaarheid

Een ideale locatie om uw Tesla op te laden in de buurt van Knooppunt Paalgraven tussen Eindhoven en Nijmegen. Neem afrit 14 (Zeeland/Uden) op de A50 en u staat binnen 2 minuten gekoppeld aan uw laadstation. Het laadstation bevindt zich op loopafstand van de hotelentree.

Faciliteiten

Tijdens uw laadsessie van +/- 20 minuten serveren wij graag een kop koffie in het Lounge-Café of geniet u van een (snelle) lunch in Restaurant Koosie. Ondertussen maakt u gebruik van de snelle wifiverbinding en de vele stroompunten. Daardoor is het Lounge-Café ook de ideale plek om te flexwerken en uw tijd zo efficiënt mogelijk te benutten. 

Vanaf 16.30 uur is Skybar geopend, waar u even tot rust komt en geniet van een panoramisch uitzicht over Uden en omgeving.

Combineer uw laadsessie met een korte vergadering. Nodig uw vergaderpartners uit in Uden, centraal gelegen tussen Eindhoven en Nijmegen. In het hotel zijn diverse vergaderruimtes en gespreksruimtes aanwezig om een korte meeting te organiseren.

Snel weer 'en route'

De Tesla supercharger is eenvoudig te bedienen en werkt hetzelfde als de thuislader. Laden met een supercharger gaat met een maximale laadcapaciteit en met een maximumsnelheid van 120kW. De maximum laadsnelheid is echter afhankelijk van het type voertuig. De 16 Tesla superchargers zijn alleen geschikt voor Tesla auto's. 

Rijdt u wel elektrisch maar geen Tesla? Dan kunt u uiteraard ook terecht om uw auto te rechargen. Naast de Tesla laadpalen zijn er op de parkeerplaats bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel ook diverse universele snellaadpunten