Faciliteiten

Fietsen

Met het fietsverhuur van Van der Valk Hotel Uden-Veghel kunt u uw eigen fiets thuis laten en toch volop genieten van het Brabantse landschap. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de fiets die het beste bij u past. Zowel met elektrische fietsen als met versnellingsfietsen. Het hotel beschikt tevens over een beveiligde en afgesloten fietsenstalling.

Fietsroutes

De prachtige omgeving van Hotel Uden-Veghel kunt u op vele manieren ontdekken. Maar wat is er fijner dan heerlijk fietsend het mooie Brabantse landschap ontdekken? Wij hebben diverse Knooppuntenroutes. Dit zijn uitgestrekte fietsroutenetwerken waarmee u schitterende tochten door Brabant kunt maken.

Boek een fietsarrangement

Ontdek het Brabantse landschap met een Sportiefiets arrangement. Na een heerlijke dag in de buitenlucht komt u helemaal tot rust in ons hotel. U bent altijd van harte welkom.

Activiteiten

Van der Valk Uden-Veghel organiseert in samenwerking met fietsverhuur de Matsworp allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan GPS-tochten, mountainbiken en SUPpen. Kijk voor meer informatie op www.mastworp.nl

Huurtarieven

Fiets Cardanas met 3 versnellingen 1 dag €   10,00
eBike 1 dag €   20,00