Fietsen in de Maashorst

Fietsen

Als hotelgast kunt u uw eigen fiets thuis laten en toch volop genieten van het Brabantse landschap. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de fiets die het beste bij u past. Zowel met elektrische fietsen als met versnellingsfietsen. Het hotel beschikt tevens over een beveiligde en afgesloten fietsenstalling.

Let op: de fietsen zijn niet voorzien van fietstassen en deze zijn niet beschikbaar in het hotel.

Huurtarieven

De huurtarieven voor het huren van fietsen zijn als volgt:
Fiets Cardanas met 3 versnellingen € 15.00 per dag
E-Bike € 25.00 per dag

Fietsroutes

De prachtige omgeving van Hotel Uden-Veghel kunt u op vele manieren ontdekken. Maar wat is er fijner dan heerlijk fietsend het mooie Brabantse landschap ontdekken? Wij hebben diverse Knooppuntenroutes. Dit zijn uitgestrekte fietsroutenetwerken waarmee u schitterende tochten door Brabant kunt maken. Onze collega's van de hotelreceptie helpen u hier graag bij!

Boek een fietsarrangement

Ontdek het Brabantse landschap met een ons Fietsarrangement of Fietsarrangement Deluxe. Na een heerlijke dag in de buitenlucht komt u helemaal tot rust in ons hotel. U bent altijd van harte welkom. We kijken er naar uit u te verwelkomen!

Activiteiten

Van der Valk Uden-Veghel organiseert in samenwerking met fietsverhuur de Matsworp allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan GPS-tochten, mountainbiken en SUP-pen. Kijk voor meer informatie op www.mastworp.nl

Geen hotelgast?
Dan verwijzen wij u graag door naar Mastworp, daar huurt u eenvoudig uw fiets.