's-Hertogenbosch / Den Bosch

Combineer uw verblijf met een leuke stedentrip naar Den Bosch! 
De gemoedelijke Brabanders, de karakteristieke panden en straatjes geven een waar vakantiegevoel.  

Bourgondische gezelligheid 
's-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd, staat bekend om de Bourgondische gezelligheid. In de bruisende binnenstad vindt u de leukste straatjes met gezellige kroegjes en smaakvolle restaurants. De populairste restaurantgebieden zijn de Uilenburg, de Korte Putstraat en de Parade. Uiteraard kunt u ook buiten deze gebieden bourgondisch genieten! 

Tips voor een stedentrip naar Den Bosch 

Winkelen in Den Bosch 
Hippe conceptstores, trendy modewinkels en mooie boetiekjes. Shoppen in Den Bosch is shoppen in een uniek cultuurhistorisch decor, zowel in de grotere winkelstraten als in de sfeervolle zijstraatjes. TIP: Op donderdag is het koopavond in de binnenstad van Den Bosch. De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur! 

Hapje eten in Den Bosch 
Den Bosch staat bekend om al haar leuke cafeetjes en terrassen. Bezoek de Korte Putstraat, de Uijlenburg of de Parade voor een gezellige borrel.  

Den Bosch op het water 
Maak uw stedentrip in Den Bosch compleet door een rondvaart door de Binnendieze te maken. Tijdens deze vaartocht zul je ontdekken hoe stil het kan zijn, midden in die bruisende stad. Je vaart onder het stadhuis door en over de Singelgracht langs de vestingwallen waar je ziet hoe abrupt de overgang hier is van stad naar natuur. De Historische route laat je alle facetten van de boeiende Binnendieze zien! 

Bezienswaardigheden  
Maak een stadwandeling tijdens uw stedentrip in Den Bosch langs de imposante Sint-Janskathedraal of bezoek Woonhuis de Moriaan, het Stadshuis, Jheronimus Bosch Art Center of Design museum 's-Hertogenbosch

Hoe komt u in Den Bosch? 
Binnen 25 autominuten bent u al met de auto in het centrum van Den Bosch.