Activiteitenagenda
3-daagse stedentrip

3-daagse stedentrip

03 aug 2019 - 30 sep 2020

Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen

Uden, centraal gelegen in de driehoek van Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen is de perfecte locatie om je stedentrip te starten!

Volg de Romeinen in Nijmegen en struin daarna langs de hippe boetiekjes in de winkelstraten van de oudste stad van Nederland. Vanaf de Waalkade loop je - via wandelbrug de Ooypoort - zo de natuur in en strandjes op. Of steek met één van de drie stadsbruggen de Waal over naar het indrukwekkende Rivierpark.

Eindhoven is een bruisende stad met een keur aan winkels, bars, restaurants en terrassen. Maar ook kunst, design en cultuur heeft de stad hoog in het vaandel. Tijdens de Dutch Design Week is Eindhoven de designhoofdstad van de wereld.

In ’s-Hertogenbosch ontmoeten oud en nieuw elkaar. Het is een prachtige vestingstad boordevol monumenten, maar het is ook de stad van eigentijdse kunst, design en hippe winkels. De stad van Middeleeuws wonen boven de Binnendieze en van eigentijdse woningen in het Paleiskwartier. De stad van grootse, nationaal vermaarde culturele evenementen en van doorzakken in een knus kroegje. Van bruisend carnaval op straat tot rust en ruimte in Het Bossche Broek.