Afhalen bij Koosie

Een Koosie momentje voor thuis. Op veler verzoek zijn wij gestart met onze take-away service.
Geniet ook thuis van de heerlijke gerechten en wijnen van Restaurant Koosie.

Bekijk en bestel hier uw take away

WAAROM AFHALEN BIJ KOOSIE?

Dit zijn de redenen om take away te bestellen bij Restaurant Koosie:

  • Ophalen wanneer het u uitkomt: Alle afhaalgerechten worden gekoeld aangeleverd, ook de hoofdgerechten. Uw maaltijd hoeft dus niet direct bij het afhalen genuttigd te worden. Haal uw bestelling op elk gewenst tijdstip op en bewaar tot twee dagen in de koelkast.
  • Opeten wanneer het u uitkomt: Uw take away maaltijd blijft maximaal 2 dagen houdbaar in de koeling. U kunt dus ook voor meerdere dagen bestellen! Handig voor als u dit weekend gaat ‘koken’ voor uw visite!
  • Keuze uit losse gerechten: U bent vrij om te kiezen wat u lekker vindt. U hoeft niet persé een menu af te nemen, bestel gerust ook bijvoorbeeld alleen een los voorgerecht of los dessert.
  • Gerechten van hoge kwaliteit: De producten en ingrediënten zijn vers en van zeer goede kwaliteit. De hoofdgerechten worden bewust gekoeld aangeleverd en hoeft u slechts 10-15 minuten op te warmen in de oven. Op deze manier is uw gerecht heerlijk warm en van hoge kwaliteit!

MAAK VAN AFHALEN EEN FEESTJE

Hoe maakt u de Koosie beleving compleet? Dat krijgt u door van het afhalen echt een feestje te maken!  Zorg voor een feestelijk gedekte tafel en haal de mooiste borden tevoorschijn. Kies nog een bijpassend drankje en eet smakelijk! 

Te bestellen: Tot 16.00 uur op de dag zelf
Af te halen: Tussen 15.00 en 19.00 uur op de dag zelf
Bezorging: Niet mogelijk 

Bestellen
Bekijk en bestel hier uw take away