Van der Valk Hotel Uden - Veghel

Privé bijeenkomsten

Ceremonie, receptie, diner & het bruilofstfeest op één locatie

Vraag offerte aan

Sinds 1 januari 2015 zijn wij een officiële trouwlocatie in Uden. Dit betekent dat niet alleen de receptie, huwelijksdiner of bruiloftsfeest bij ons kunt gevierd kan worden, maar dat hier ook de huwelijksceremonie kan worden voltrokken!

Trouwen in Uden

Jullie volledige trouwdag op één locatie? Dat kan! Wij organiseren graag een onvergetelijke dag geheel naar wens. Een groot feest of een intiem diner, wij zorgen ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven. 

Wij streven ernaar om met één vast contactpersoon te werken van offertevoorstel tot aan contactpersoon voor de ceremoniemeester op de dag zelf.

Bruidssuite & overnachten

Vieren jullie de gehele bruiloft bij ons? Dan geven wij de Bruidssuite* inclusief ontbijt cadeau!

Voor uw gasten kunnen wij een leuk aanbod doen zodat zij extra kunnen genieten van de feestavond en geen rekening hoeven te houden met taxi of afgesproken tijden. 

Geniet de volgende dag met zijn allen van een ontbijt en praat na over jullie fantastische dag!

*Op basis van beschikbaarheid

Werkwijze

Voor een eerste kennismaking wordt een afspraak op locatie ingepland, na deze persoonlijke kennismaking wordt een offerte op maat uitgebracht, hierin wordt een globaal dagprogramma opgenomen. De aangegeven trouwdatum wordt één kalendermaand voor jullie in optie gehouden. 

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om eigen catering te faciliteren, voor de bruidstaart is er een leverancierslijst beschikbaar.

Bij bevestiging worden de datum en de aangegeven ruimtes vastgelegd, de exacte invulling mag in aanloop naar de trouwdatum nog wijzigen. Bij deze bevestiging wordt een aanbetaling van € 1.000,- gevraagd.

Drie maanden vooraf ontvangen jullie de 2e aanbetalingsfactuur tot 70% van de gereserveerde waarde.

Uiterlijk één maand vooraf wordt een afspraak ingepland met de ceremoniemeester(s) om de grote dag tot in detail door te nemen en de puntjes op de i te zetten.

 

 

Styling

Onze huis stylist denkt graag mee over de styling van de ruimtes. Van thema bruiloften tot aan de kleuren van verse bloemstukken.

In de gereserveerde ruimtes zijn standaard kaarsjes en (kunst)bloemen aanwezig, alle extra decoratie wordt op maat geoffreerd.

In alle ruimtes wordt standaard meubilair gebruikt, het (ver)plaatsen van (extern) meubilair brengt extra kosten met zich mee.

Overige leveranciers

Wij hebben een fijne samenwerking met de volgende leveranciers.

Jullie mogen hen zelf benaderen of jullie laten het contact via ons lopen, wat jullie fijn vinden.

DJ's & toebehoren; De DJ Fabriek

Bruidstaart; Inge's Cup&Cake factory of Patisserie de Rouw 

Fotografie; Tineke Vonk Fotografie

 

Diverse bevolkingsgroepen

In Nederland leven diverse bevolkingsgroepen zoals Turken, Marokkanen, Afghanen waarbij bruiloften op traditionele en uitbundige wijze wordt gevierd. Dat betekent dat er veel komt kijken bij de organisatie van een grootschalige bruiloft. Kismet Events weet met haar jarenlange ervaring hoe het is om een succesvolle bruiloft neer te zetten.
Wij verwijzen u graag door naar 
http://www.kismet-events.com/bruiloft.html