Open Toptrouwlocatie Route

Het huwelijksaanzoek is gedaan, het antwoord ‘JA’ is gegeven en nu mag de bruiloft worden gepland! Zoveel te regelen, waar begin je dan? Bij de locatie natuurlijk! De sfeer proeven en ervaren hoe jullie grote dag er bij ons uit kan zien? Dat kan! Op 21 november doen wij mee aan de Open Toptrouwlocatie Route en laten we jullie graag jullie grote dag in het kort beleven.

Wat kun je verwachten? Loop over de witte loper tijdens de ceremonie, proost samen in de Skybar, neem plaats aan de dinertafel en waag een dansje op de dansvloer. Tijdens deze dag kun je rustig een kijkje nemen, maar staan we ook klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Zeggen jullie JA?

Zeggen jullia JA! tegen een bezoekje aan ons hotel tijdens de Open Toptrouwlocatie Route? We ontmoeten jullie graag op 21 november. Meld je aan via het onderstaande formulier.

 

Verplicht veld

Voorkeur voor een andere dag?

Past het niet in jullie agenda om 21 november langs te komen? Dan ontmoeten we jullie graag een andere keer. Vul het contactformulier in en je hoort van ons!

Trouwen in Uden

Jullie volledige trouwdag op één locatie? Dat kan! Wij organiseren graag een onvergetelijke dag. Van een intiem diner tot groot feest; wij zorgen ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven.

Vraag een offerte aan

Trouwen in gemeente Uden

Sinds 2015 zijn wij een officiële trouwlocatie in Uden. Dit betekent dat niet alleen de receptie, huwelijksdiner of bruiloftsfeest bij ons kunt gevierd kan worden, maar dat hier ook de huwelijksceremonie kan worden voltrokken!

Jullie grote dag

De grote dag is eindelijk aangebroken! Bij aankomst in het hotel staan jullie daggasten klaar voor een warm ontvangst en begeven jullie je naar de ceremonieruimte. Geven jullie elkaar het ja-woord in een sfeervolle zaal of op een zonnige buitenterras? De bekroning op jullie huwelijk wordt gevierd in de Skybar met taart, bubbels én een fantastisch uitzicht over Uden.

Voor het diner begeven jullie je naar een private dining ruimte en gaan daarna de voetjes van de vloer in een sfeervolle feestruimte. Vol mooie herinneringen wacht er in de bruidssuite een warm bad voor een ontspannen afsluiting. De volgende dag genieten jullie van een uitgebreid ontbijt.

Werkwijze bij Hotel Uden-Veghel

Om een goed beeld te schetsen van de mogelijkheden voor het trouwen bij Uden-Veghel wordt er een afspraak in het hotel ingepland. Tijdens deze afspraak maken jullie kennis met onze trouwexpert, krijgen jullie een uitgebreide rondleiding en horen we graag jullie persoonlijke wensen.

Na deze afspraak ontvangen jullie een vrijblijvende prijsopgave. Wij houden de gewenste trouwdatum één kalendermaand speciaal voor jullie vast, zodat jullie ruim de tijd hebben om andere locaties te bezoeken, offertes te vergelijken en aanpassingen te doen in de offerte.

Zijn wij jullie droomlocatie? Dan plannen we na een akkoord graag een afspraak in om de dag verder vorm te geven en na te denken over de styling. Graag maken we uiterlijk één maand vooraf kennis met de ceremoniemeester(s) om de grote dag tot in detail door te nemen, zodat we niets aan het toeval overlaten.

Bruidssuite & overnachten Uden

Vieren jullie de gehele bruiloft bij ons? Dan geven wij de bruidssuite* inclusief ontbijt cadeau! Voor jullie gasten doen wij een leuk aanbod, zodat zij kunnen blijven slapen. Geniet de volgende dag met elkaar van een ontbijt en praat na over jullie fantastische dag!

Bruidstaart

Om de kwaliteit van de bruidstaart te kunnen garanderen en waarborgen, vragen wij gebruik te maken van de diensten van onze vaste leveranciers:
 •  Jippie’s
 •  Inge’s Cup & Cake Factory

Contact

Enthousiast geworden en wil jullie ook trouwen in Uden? Plan dan snel een afspraak in!

Neem contact op

Gastenbeoordeling

 

 

*Op basis van beschikbaarheid