Van der Valk Hotel Uden - Veghel

Privé bijeenkomsten

Ceremonie, receptie, diner & het bruilofstfeest op één locatie

Vraag offerte aan

Sinds 1 januari 2015 zijn wij een officiële trouwlocatie in Uden. Dit betekent dat u bij ons niet alleen de receptie, huwelijksdiner of bruiloftsfeest bij ons kunt vieren, maar u kunt officieel verbonden worden door een ambtenaar van de burgerlijke stand.

Trouwen in Uden

Jullie volledige trouwdag op één locatie? Dat kan! Wij organiseren graag een onvergetelijke dag geheel naar jullie wens. Een groot feest of een intiem diner, wij zorgen ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven. 

Hoe gaan wij te werk?

Nadat jullie informatie hebben opgevraagd nemen wij telefonisch contact op om jullie wensen en verwachtingen te bespreken en eventueel een persoonlijke afpsraak in te plannen, wij denken met jullie mee en maken een conceptvoorstel dat bij jullie past.

Wij streven ernaar om met één vast contactpersoon te werken van offertevoorstel tot aan contactpersoon voor de ceremoniemeester op de dag zelf.

Bruidssuite & overnachten

Viert u uw trouwfeest bij ons? Dan geven wij de Bruidssuite* inclusief ontbijt cadeau!

Voor uw gasten kunnen wij een leuk aanbod doen zodat zij extra kunnen genieten van de feestavond en geen rekening hoeven te houden met taxi of afgesproken tijden. 

Geniet de volgende dag met zijn allen van een onbijt en praat na over jullie fantastische dag!

*Op basis van beschikbaarheid

Styling

Onze Huisstylist denkt graag mee over de styling van de ruimtes. Van thema bruiloften tot aan de kleuren van de verse bloemstukken.

Overige leveranciers

Wij hebben een fijne samenwerking met de volgende leveranciers.

Jullie mogen hen zelf benaderen of jullie laten het contact via ons lopen, wat jullie fijn vinden.

DJ's & toebehoren; De DJ Fabriek

Bruidstaart; Inge's Cup&Cake factory

 

Diverse bevolkingsgroepen

In Nederland leven diverse bevolkingsgroepen zoals Turken, Marokkanen, Afghanen waarbij bruiloften op traditionele en uitbundige wijze wordt gevierd. Dat betekent dat er veel bij komt komen bij de organisatie van een grootschalig bruiloft. Kismet Events weet met haar jarenlange ervaring hoe het is om een succesvol bruiloft neer te zetten. Wij verwijzen u graag door naar http://www.kismet-events.com/bruiloft.html