Privé bijeenkomsten

Volledige trouwdag op één locatie

Vraag offerte aan

Sinds 1 januari 2015 zijn wij een officiële trouwlocatie in Uden. Dit betekent dat niet alleen de receptie, huwelijksdiner of bruiloftsfeest bij ons kunt gevierd kan worden, maar dat hier ook de huwelijksceremonie kan worden voltrokken!

Trouwen in Uden

Jullie volledige trouwdag op één locatie? Dat kan! Wij organiseren graag een onvergetelijke dag geheel naar wens. Een groot feest of een intiem diner, wij zorgen ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven. 

Wij streven ernaar om met één vast contactpersoon te werken van offertevoorstel tot aan contactpersoon voor de ceremoniemeester op de dag zelf.

Werkwijze

Leuk dat jullie interesse hebben in onze locatie voor deze bijzondere dag!

Om een goed beeld te schetsen van de sfeer, de mogelijkheden én jullie wensen wordt er een afspraak in het hotel ingepland met onze specialist op het gebied van bruiloften.

Naar aanleiding van deze afspraak wordt er vrijblijvend een prijsopgave gemaakt en houden wij de gewenste trouwdatum één kalendermaand speciaal voor jullie vast. Zo hebben jullie ruim de tijd om andere locaties te bezoeken, offertes te vergelijken en aanpassingen te doen in de offerte.

Wij geven graag advies m.b.t. leveranciers voor o.a. DJ en Fotograaf. Voor de bruidstaart vragen wij gebruik te maken van de diensten van een van onze vaste drie leveranciers.

Bij akkoord en na de € 1.000,- aanbetaling leggen wij deze datum speciaal voor jullie vast, en kunnen wij verzekeren dat jullie deze dag het enige bruidspaar zijn en jullie alle aandacht krijgen. Uiteraard zijn jullie vrij om de exacte invulling en dagprogramma in aanloop naar de trouwdatum te wijzigen. 

Drie maanden vooraf ontvangen jullie de 2e aanbetalingsfactuur tot 70% van de gereserveerde waarde.

Uiterlijk één maand vooraf maken we kennis met de ceremoniemeester(s) en andere leveranciers om de grote dag tot in detail door te nemen zodat we niets aan het toeval overlaten.

Bruidssuite & overnachten

Vieren jullie de gehele bruiloft bij ons? Dan geven wij de Bruidssuite* inclusief ontbijt cadeau!

Voor jullie gasten kunnen wij een leuk aanbod doen zodat zij extra kunnen genieten van de feestavond en geen rekening hoeven te houden met taxi of afgesproken tijden. 

Geniet de volgende dag met zijn allen van een ontbijt en praat na over jullie fantastische dag!

*Op basis van beschikbaarheid

Styling

Onze huis stylist denkt graag mee over de styling van de ruimtes. Van thema bruiloften tot aan de kleuren van verse bloemstukken.

In de gereserveerde ruimtes zijn standaard kaarsjes en (kunst)bloemen aanwezig, alle extra decoratie wordt op maat geoffreerd.

In alle ruimtes wordt standaard meubilair gebruikt, het (ver)plaatsen van (extern) meubilair brengt extra kosten met zich mee.

Overige leveranciers

Wij hebben een fijne samenwerking met de volgende leveranciers.

Jullie mogen hen zelf benaderen of jullie laten het contact via ons lopen, wat jullie fijn vinden.

DJ's & toebehoren; De DJ Fabriek

Bruidstaart; Inge's Cup&Cake factory of Patisserie de Rouw  of Jippie's 

Fotografie; Tineke Vonk Fotografie of Dario Endara Photography

Videograaf; De Filmmeisjes

 

Diverse bevolkingsgroepen

In Nederland leven diverse bevolkingsgroepen zoals Turken, Marokkanen, Afghanen waarbij bruiloften op traditionele en uitbundige wijze wordt gevierd. Dat betekent dat er veel komt kijken bij de organisatie van een grootschalige bruiloft. Kismet Events weet met haar jarenlange ervaring hoe het is om een succesvolle bruiloft neer te zetten.
Wij verwijzen u graag door naar 
http://www.kismet-events.com/bruiloft.html