Pinksteren 2020

Even de deur uit tijdens dit lange Pinksterweekend? Of wilt u gewoon even de lente proeven?

Combineer uw pinksterlunch of pinksterdiner met een fijne boswandeling in Natuurgebied De Maashorst. Ook leuk om bij onze hotelreceptie een (electrische) fiets te huren en wat dieper het bosgebied in te gaan. Wist u dat dit het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant is?

De leukste wandel- en fietsroutes vindt u op www.bezoekdemaashorst.nl

Pinksterlunch

Bij mooi weer geniet u van de lente op het zonnige terras aan de uitgestrekte vijver. Onze medewerkers serveren een door u samengestelde lunch van de a la carte lunchkaart.

Bekijk hier alvast de huidige menukaart en menu's, deze kunnen nog aangepast worden.

Datum: 31 mei & 1 juni 2020
Tijd:      
11.30 - 16.30 uur

A la carte lunchkaart

SOEP
Kippensoep 6.25
Noedels - bosui - kippenborst
Tomatensoep 6.25
Garnituur van soepballen - bosui

BROODJES
Broodje Krab 9.00
Maisbroodje - krabsalade - tomaat - kropsla - komkommer - gekookt ei
Broodje Vitello Tonnato 9.00
Maisbroodje - kalfsrosbief - tonijnmayonaise - gefrituurde kappertjes - salade
Broodje Carpaccio 9.00
Waldkorn broodje - carpaccio - Parmezaanse kaas - rucola - truffelmayonaise - radijs
Broodje gezond 8.50
Waldkorn broodje - hummus - vijgenjam - gegrilde courgette - cresson - zoetzuur van wortel
Summer rol 9.75
Wrap - gerookte zalm - roomkaas - mesclun sla - komkommer - tuinkers
B.L.T. Sandwich de Luxe 10.00
Zweeds vikingbrood - gegrilde kippendijen - tomaat - bacon - little gem - mangochutney  - avocadocrème

SALADES
Salade Zalm & Gamba 15.00
Mesclun sla - gerookte zalm - wakame - limoenmayonaise - gebakken gamba’s
Geitenkaas salade 11.75
Vijgenjam - mesclun - gezouten noten - Taggiasche olijven - tomaat
Caesar salade 10.50
Yoghurtdressing - avocadocrème - gekookt eitje - Parmezaanse kaas - groentechips
Met krokante kip 13.00
Met gebakken gamba’s 15.00

EI & TOAST
Brioche Zalm 10.00
Getoaste brioche - gerookte zalm - verse avocado - cresson - gepocheerd ei - Hollandaisesaus
Brioche Avocado 9.00
Getoaste brioche - verse avocado - gepocheerd ei - cresson - Hollandaisesaus
Boerenomelet 9.00
Champignon - rookspek - boerengroenten - bosui - bruin of wit brood
Uitsmijter 9.00
Drie spiegeleieren, keuze uit: ham - kaas - spek of rosbief - bruin of wit brood
Uitsmijter Koosie 9.50
Drie spiegeleieren - tomaat - spek - bosui - gesmolten kaas - bruin of wit brood

VLEES
Udens 12 uurtje 11.25
Broodje kroket - mini uitsmijter ham - klein kopje tomatensoep
Garnalenkroket 11.50
Twee stuks - citroen - salade limoenmayonaise - brood of frites
Rundvleeskroket 8.50
Twee stuks - mosterd - brood of frites
Carpaccio 12.75
Black Angus rund - rucola - kruidensla - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00
Sate 16.00
Kippendijen - salade - satésaus - kroepoek - gefrituurde uitjes - brood of frites
Schnitzel 17.00
Gepaneerde varkensfilet - salade - frites - citroen - remouladesaus
Tournedos 26.50
Biefstuk van de haas - kruidenboter - salade - brood of frites

VIS
Noordzeetong 29.50
Op de graat gebakken - salade - frites - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00

KINDERGERECHTEN
Kroket of frikandel 7.00
Met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Poffertjes 12 stuks 7.00
Poedersuiker - stroop - roomboter
Boterham 3.00
Pindakaas of Nutella
Boterham 3.00
Ham of kaas

DESSERT
Dame Blanche 8.50
Vanille-ijs – slagroom – gesuikerde nootjes – warme chocoladesaus
Hollandse aardbeien 8.00
Vanille-ijs - aardbeien - slagroom
Kinderijsje 4.50
Met een traktatie uit de grabbelton

 

Reserveer een tafel

Pinksterdiner

Op zoek naar een avondvulling tijdens de pinksterdagen? Ga voor een a la carte diner en geniet van de heerlijke lentezon op het terras.

Bekijk hier alvast de huidige menukaart en menu's, deze kunnen nog aangepast worden.

Onze tip; Kijk eens naar ons scherpgeprijsde Toekan menu of ga voor smaakvolle seizoensgerechten van het Maandmenu.

Datum: 31 mei & 1 juni 2020
Tijd:     
16.30 - 22.00 uur

Pinksterarrangement

De omgeving ronndom Natuurgebied De Maashorst is groot genoeg om een heel weekend te vertoeven, van voorjaarswandelingen én fietstochten tot voorjaars- zomerinkopen in Uden of één van de grotere steden zoals Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch.

Bekijk het Pinksterarrangement

A la carte dinerkaart

VOORGERECHT

VLEES
Vitello Tonato 14.00
Huisgebraden kalfsrosbief - tonijnmayonaise - kruidensla - gefrituurde kappertjes - olijven
Iberico 13.50
Dun gesneden pata negra ham – structuren van tomaat – buffelmozzarella – basilicumcrème - krokant van Parmezaan
Carpaccio 12.75
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

SOEP
Vissoep 9.50

Bouillon getrokken van schaaldieren - mosselen - gamba - Hollandse garnalen - bosui - venkel
Tomatensoep 6.25
Garnituur van soepballen - bosui
Kippensoep 6.25
Noedels - bosui - kippenborst

VIS
Tonijn & Calamaris 14.50

Tartaar van rode tonijn - krokante calamaris - crème van aubergine - pittige aioli - gekonfijte
paprika
Cocktail Crevette 14.50
Hollandse garnalen - lobbige cocktailmayonaise - komkommer - kropsla - citroen
Zalm 13.75
Huisgerookte Schotse zalm - avocado - yoghurt - komkommer - sjalot - citroen - vanille olie

VEGETARISCH
Mozzarella 13.50
Buffelmozzarella - structuren van tomaat - crème van basilicum - krokant van Parmezaan
Caesar salade 10.50
Yoghurtdressing - avocadocrème - gekookt eitje - Parmezaanse kaas - groentechips
Met krokante kip 13.00
Met gebakken gamba’s 15.00

HOOFDGERECHT 

VLEES
Chateaubriand (2p) 27.50 p.p.

Mooiste stuk van de ossenhaas - getrancheerd - Stroganoff & pepersaus
Tournedos 26.50
Biefstuk van de haas - peper- of Stroganoffsaus
Ribeye 26.00
Op de plancha gebakken runder ribeye - 250 gram - kruidenboter
Kalfspicanha 23.50
Op de plancha gebakken kalfsfilet - jus van kalfsfond & dragon
Buikspek & Gamba 20.00
Krokant buikspek - gebakken gamba - hoisin - gembersaus
Poussin 19.50
In de oven gebraden piepkuiken – knoflook – tijm – citroenmayonaise
Grill Burger 17.50
Black Angus burger van de grill - uienchutney - bacon - tomaat - Cheddar kaas - zwart brioche
brood - ketchup
Schnitzel 17.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesaus

VIS
Noordzeetong 29.50

Op de graat gebakken - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00
Proeverij van Vis 23.75
Schotse zalm - gamba - zeebaars - mosselen - saffraansaus
Kabeljauw 21.75
Op de huid gebakken kabeljauwfilet - bitterbal van risotto - Hollandaisesaus

VEGETARISCH
Groentecurry 18.50

Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes
Vega Beyond Burger 17.50
Uienchutney – zwart brioche brood – tomaat – gegrilde courgette – Cheddar kaas

SENIORENGERECHTEN
Tournedos 17.50

Biefstuk van de haas - peper-of Stroganoffsaus
Schnitzel 14.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesuas
Schotse Zalm 15.50
Zalm – Hollandaisesaus
Groentecurry 14.00
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes

NAGERECHTEN
Proeverij voor 2 17.50

Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie
Kaasplankje 11.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood
Dame Blanche 8.50
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus
Temptation van Chocolade & Rood fruit 8.50
Parfait van witte chocolade - structuren van rood fruit - mousse van melkchocolade
Aardbeiden 8.50
Mousse van aardbeien - krokant van lavendel - aardbeien-cheesecake ijs - verse aardbeien
Sabayon 8.00
Salade van gemarineerd rood fruit - Gin-tonic ijs - sabayon
Citrus & Kwark 8.00
Mousse van boerenkwark - crème van citroen - marshmallow van grapefruit - limoen & kwark ijs - schuim van sinaasappel

 

3-gangen Toekan menu € 27,50

Voorgerecht
Kippensoep

Noedels – kippenborst – bosui
Of
Tomatensoep
Garnituur van soepballen – bosui

Hoofdgerecht
Zalm

Op de plancha gebakken – Hollandaisesaus
Of
Steak
Hollandse biefstuk - pepersaus

Nagerecht
Aardbeien

Mousse van aardbeien – vanille-ijs – sabayon
Of
Koffie / thee
Met bonbons

3-gangen maandmenu Augustus € 33,50

VOORGERECHT
Tonijn
Tartaar van rode tonijn – Zeeuwse mosselen – bulgur –krokant van zeewier – schuim van Ras el Hanout
Of
Steak tartaar
Huisgerookte rundertartaar – gepocheerd eitje –crème van doperwten – gefrituurde kappertjes

HOOFDGERECHT
Mosselen
Gekookte Zeeuwse mosselen – klassieke wijze – kerriesaus - cocktailsaus
Of
Parelhoen
Op de huid gebakken filet – romige parelgort met truffel –  cantharellensaus

NAGERECHT
Kaasplankje
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen – rozijnenbrood – appelstroop
Of
Zoet dessert
Verrassing van de Chef

Kindermenu

Voorgerechten
Gerookte zalmfilet
 6.00
radijs - kruidensla                                                             
Kleine tomatensoep 3.75
gehaktballetjes                                                                 
Gedroogde ham 6.00
vers fruit                                                                            
Kleine runder carpaccio 6.50
rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas                

Hoofdgerechten
Fish & Chips 7.50

kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus -                       
snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel van varkensvlees 9.50
frietjes - appelmoes - mayonaise –            
ketchup – snoeptomaatjes – komkommer
Biefstukje 12.50
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                                      
snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 7.00
frietjes – appelmoes – mayonaise – ketchup -                                 
snoeptomaatjes – komkommer
Kroket of frikandel 7.00
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                      
snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 7.50
rucola - Parmezaanse kaas                                                                
Poffertjes 12 stuks  7.00
poedersuiker - stroop - roomboter                                     

Dessert
Kinderijsje 4.50
met een traktatie uit de grabbelton