Hotelsuite bij Van der Valk

De meest bijzondere hotelsuites van Nederland vind je bij Van der Valk in Uden. Er zijn twee unieke suites beschikbaar, beiden voorzien van een hoogwaardige afwerking. Kiest u voor het rode kleurthema of de blauwe hotelsuite?

Suite met bad
Het grote ligbad bevindt zich in het midden van de hotelsuite, door de moderne indeling biedt deze kamer zowel privacy als zicht op de grote LCD TV.

De grote inloopdouche is volledig te personaliseren in de gewenste kleurstelling via het touchpanel, zo creëert u zelf de meest passende sfeer in de hotelsuite.

U hoeft de hotelkamer niet te verlaten, bestel een fles bubbels of een heerlijke maaltijd en ontspan na een uitgebreid warm bad op de grote hoekbank bij het haardvuur. Liever vroeg het bed in? Vanuit het bed heeft u zicht op een tweede LCD TV, u bepaalt waar u deze avond spendeert.

Suite aanbiedingen
Dé beste aanbieding voor deze suites zijn te verkrijgen via een arrangement, een totaalplaatje met een heerlijke fles bubbels, aankleding met rozenblaadjes én extra lang uitslapen tot het middaguur.

Romantische suite
Hotel Uden-Veghel is hét boetiekhotel binnen de Van der Valk keten, met de intieme sfeer én luxe uitstraling onderscheidt dit hotel zich van de vele hotels binnen de keten. Daarom wordt dit hotel vaak geboekt voor een romantische overnachting, weekendje weg óf huwelijksnacht.

Bruidssuite cadeau
De bruidssuites bij Van der Valk in Uden worden vaak cadeau gedaan aan een kersvers bruidspaar. Tip: Verras het bruidspaar de volgende ochtend met een uitgebreid ontbijt op bed óf reserveer ontbijt voor een select gezelschap om samen na te praten over de prachtige dag.

Boek nu een luxe suite