Romantisch hotel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel heeft alles wat je zoekt voor een romantisch nachtje weg. De luxe hotellobby geeft het gevoel alsof je een romantisch boetiekhotel binnenstapt.

Hét romantische hotel in Brabant
Deze intieme/boetiekachtige sfeer is uniek binnen de Van der Valk keten, de kleinschaligheid én de Brabantse gemoedelijkheid zijn en prachtige mix voor een verrassend verblijf. Dit is exact de reden waarom dit hotel vaak wordt gereserveerd voor een romantisch nachtje weg bij Van der Valk.

Kamer met bad
Hoe romantisch is een hotelkamer met een bad? Kies voor een Luxury room en geniet van een royaal bad. Maak de setting compleet door een koude fles bubbels op de kamer te laten bezorgen en ervaar wat ultiem ontspannen is.

Romantische suite
Wil je indruk maken? Dan is de Suite een aanrader! De suite is de meest romantische hotelkamer die wij te bieden hebben, kies jouw favoriete kleurthema (rood of blauw) en laat je onderdompelen in luxe. Middenin de Suite staat een royaal ligbad met zicht op de grote LCD TV kun je hier uren toeven. Bestel roomservice en ontsteek het haardvuur zo maak je gegarandeerd indruk met dit romantische plekje.

Romantisch diner
Liever romantisch uiteten? Dan is Restaurant Koosie dé plek in Uden voor een heerlijk diner. De naam van Restaurant Koosie doet het al vermoeden, hier vind je heerlijke plekjes om een avond te toeven. Neem plaats bij het haardvuur en geniet van de verrassende creaties uit de keuken, het bedienend personeel zorgt dat jullie ultiem ontspannen deze avond.

The sky is the limit
Een prachtige sterrenhemel mag natuurlijk niet ontbreken, deze kun je natuurlijk bewonderen vanuit de hotelkamer maar de ervaring is veruit het meest bijzonder vanuit de Skybar. Plof neer in de comfortabele fauteuils, op de achtergrond speelt een pianist live op de vleugel, droom weg onder de prachtige sterrenhemel en geniet van deze bijzondere avond.

Boek nu uw romantisch verblijf