Een bevlogen familie

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan ons familiebedrijf. Met Van der Valk Hotel Uden Veghel openen wij ons 100ste hotel; een mijlpaal waar wij trots op zijn. Boukje van der Valk heeft de leiding over het hotel, haar moeder Marijke tekende voor de inrichting en het design.

Hoe het begon

In 1862 begon Nicolaas van der Valk café de Gouden leeuw in zijn boerderij te Voorschoten. Nicolaas stierf in 1902 en zijn jongste zoon Martien kocht het café van zijn moeder in 1929. Omdat het café door een wegverbreding in 1939 gesloopt werd, bouwden Martien van der Valk en zijn vrouw Rie ernaast een nieuw restaurant met acht hotelkamers. Door hard te werken, een gastvrije en huislijke aanpak en vele vernieuwingen werd De Gouden Leeuw ook nu weer een groot succes. Wat resulteerde in nog een aantal vestigingen, die zij in de jaren na de Tweede Wereldoorlog samen met hun elf kinderen opbouwden.

Gastvrijheid

De basis van de succesvolle 'Van der Valk-formule' ligt nog steevast bij de visie op gastvrijheid van Martien en Rie. Hun instelling en ondernemersgeest is een voorbeeld voor de jongere generatie(s) 'Valken'. Met passie volgen zij de voetstappen van hun voorouders, wat resulteert in vestigingen die met de tijd meegaan, maar daarbij de gastvrije charme van weleer nooit zullen verliezen.

Awards

Vol trots hebben wij de volgende awards in ontvangst mogen nemen:

2014:
Beste Nieuwkomer (Hotels.nl)
Beste Hotel van Noord-Brabant (Hotelspecials)

2015:
Beste Hotel van Nederland (Hotels.nl)
Beste Hotel van Noord-Brabant (Hotelspecials)
Beste prijs/kwaliteit verhouding (Hotelspecials)
Certificaat van Uitmuntendheid (Tripadvisor)

2016:
Beste Hotel van Nederland (Hotelspecials)
Beste Design Hotel van Nederland (Hotelspecials)
Beste Hotel van Noord-Brabant (Hotels.nl)
Beste Vergaderlocatie Regio Zuid (Meetings)
Certificaat van Uitmuntendheid (Tripadvisor)

2017:
Beste Hotel van Nederland (Hotelspecials)
Beste Hotel van Noord-Brabant (Hotels.nl)

2018:
Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland (Hotelspecials)