Oud-en-nieuw Uden

Oud & nieuw in Uden

Oud & nieuw arrangement  

Tijdens ons Oud & nieuw arrangement wordt u volledig ontzorgt en kunt u optimaal genieten van alle luxe die Hotel Uden-Veghel te bieden heeft! U zult de avond beginnen met een sprankelend glaasje Cava waarna onze chef een overheerlijk 4-gangendiner voor u bereidt. Verschillende (alcoholische) dranken, olie bollen, diverse snacks en het entertainment zijn allemaal inbegrepen. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten, er is geen betere manier om het nieuwe jaar te beginnen!

Oudjaarsdiner

Op oudjaarsavond serveren wij een feestelijk arrangementenmenu. Per gang heeft u de keuze uit een aantal verschillende gerechten. Het diner op Oudjaarsdag is exclusief voor onze hotelgasten. 

Nieuwjaarsontbijt

Voor u als hotelgast staat er op nieuwjaarsdag een uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten, er is geen betere manier om het nieuwe jaar te beginnen! U kunt tussen 09:00 en 12:00 uur gebruik maken van dit buffet. Bent u geen hotelgast?  Dan bent u vanaf 12:00 uur van harte welkom in ons restaurant Koosie voor een heerlijke à la carte lunch!

Terug naar het feestdagenoverzicht