Meeting & Events

Meetings

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenement.
De unieke ligging aan de A50, afrit 14 zorgt voor een goede bereikbaarheid van het hotel.

Vergader-, gespreks- en trainingsruimtes

Huur een moderne vergaderzaal voor diverse doeleinden, de vergaderruimtes zijn allen voorzien van comfortabel meubilair, natuurlijk daglicht en klimaatbeheersing.

Comfort en service staan in een hoog vaandel, daarom zorgen wij graag een passend arrangement.

Bekijk hier welke zaal past bij uw bijeenkomst Zalenoverzicht

 

Vraag offerte aan

Congres/symposium

Voor het organiseren van een congres of symposium bent u bij ons aan het juiste adres. Combineer meerdere zalen voor een plenaire sessie en verdeel de groep over diverse subzalen.

Gezien het om maatwerk gaat geven wij u graag persoonlijk advies. Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier zodat wij z.s.m. contact met u opnemen.

Bekijk welke zaal past bij uw bijeenkomst via het Zalenoverzicht

 

Vraag offerte aan

Meerdaagse bijeenkomsten

Door de directe ligging aan Natuurgebied De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, zijn er veel mogelijkheden om uw vergadering te combineren met een teambuilding. Daarnaast bieden de steden 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen vele culturele uitstapjes.

Bekijk hier welke zaal past bij uw bijeenkomst Zalenoverzicht

 

Vraag offerte aan

Bedrijfsborrel

Van Vrijdagmiddagborrel in de Skybar tot een uitgebreid bedrijfsfeest tot wel 600 personen. 

De zalen lenen zich perfect voor een bedrijfspresentatie, jaarafsluiting, knallend personeelsfeest of jubileumactiviteit. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Voor de culinaire invulling van bieden we diverse mogelijkheden. Kies voor een informeel Walking Dinner waar we diverse kleinere gerechtjes serveren of maak indruk en ga voor een luxe diner dat aan tafel wordt geserveerd? 

Vraag offerte aan