Vergaderen in Uden

Bent u op zoek naar een besloten ruimte voor een vergadering of (meerdaagse) bijeenkomst op een centrale locatie in hartje Brabant? Boek een ruimte bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel en wij zorgen voor een perfecte invulling én verzorging van uw bijeenkomst. 

Vraag een offerte aan

Vergaderzalen van Hotel Uden-Veghel

Hotel Uden-Veghel beschikt over 10 zalen variërend in grootte van 30 tot 99m2. De zalen hebben een flexibele opstelling. U beslist dus hoe de ruimte wordt ingedeeld. Bekijk het zalenoverzicht om te kijken welke zaal past bij uw bijeenkomst.

Zalenoverzicht

In al onze 10 vergaderzalen profiteert u van de volgende faciliteiten:
 •  Comfortabel meubilair
 •  Veel natuurlijk daglicht
 •  Voldoende stroompunten
 •  Plug & Play audiovisuele apparatuur
 •  Klimaatsysteem en zonwering
 •  Gratis en snelle WIFI verbinding

Onze vergaderarrangementen

Bij een bijeenkomst in Hotel Uden-Veghel maakt u standaard gebruik van een arrangement inclusief koffie, thee, frisdranken, zoetigheden en fruit in onze Break-out buiten de zaal. Er staat water in de zaal en eventueel verzorgen wij een lunch in Restaurant Koosie. Het assortiment wordt continue door ons aangevuld. Zo bepaalt u zelf uw pauzemomenten, heeft u altijd verse producten én wordt u in de zaal niet door ons gestoord.

Meerdaagse bijeenkomsten organiseren

Van der Valk staat bekend om haar veelzijdigheid, perfect voor meerdaagse bijeenkomsten. Wij bieden dan ook een arrangement op maat inclusief zaalhuur, borrel, diner, overnachting en ontbijt. Alles vindt plaats onder één dak, maar wij zorgen natuurlijk voor voldoende afwisseling van de ruimtes. Zo wordt het ontbijt, lunch en diner geserveerd in Restaurant Koosie en kunt u afsluiten met een borrel in onze Break-Out of unieke Skybar. Uiteraard behoudt u één vaste zaal.

Teambuilding

Pal achter het hotel ligt Natuurgebied De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Dit gebied biedt veel mogelijkheden om uw bijeenkomst te combineren met een teambuilding. Onze tip: ga erop uit met een E-chopper of E-bike. Dit is een leuke en informele manier om de omgeving én uw collega’s te leren kennen!

Vergaderzaal optioneel reserveren

We merken dat de vraag naar onze vergaderzalen alsmaar blijft groeien. Voorkom dat de datum van uw bijeenkomst al is volgeboekt en vraag direct een offerte aan. Wij plaatsen vrijblijvend een optie op de zaal voor u. U zit nog nergens aan vast, maar u heeft wél de zekerheid dat er een zaal beschikbaar is.

Vraag een offerte aan

Nieuwe trend: digitaal vergaderen

Sinds COVID-19 is het digitaal vergaderen niet meer weg te denken. Inmiddels hebben wij al vele digitale en hybride evenementen mogen verzorgen. Lees meer over het digitaal vergaderen in Uden.

Gastenbeoordeling