Van-der-Valk-Hotel-Zaltbommel

Digitaal vergaderen

Tegenwoordig is het digitaal werken niet meer weg te denken. Veel organisaties hebben de voordelen ontdekt en handhaven de norm om één of meerdere dagen thuis te werken. Het virtueel vergaderen is het “vergaderen van de toekomst”.

Vergaderen van de toekomst

Hoe zit het dan met toekomstige vergadering, training of brainstormsessie? Het concept ‘Hybride events’ biedt hiervoor de perfecte uitkomst. Deze nieuwe manier van vergaderen vindt deels online en deels offline plaats. Deelnemers hoeven dus niet meer tegelijkertijd fysiek in één ruimte aanwezig te zijn.

Neem contact op

Voordelen digitaal vergaderen

Een hybride event biedt u en uw organisatie de volgende voordelen:

  • Met deze optie kan uw evenement altijd doorgaan.
  • De online omgeving kan worden gepersonaliseerd in uw eigen huisstijl.
  • Uw event wordt meetbaar, want alle gebruikersstatistieken zijn na afloop inzichtelijk.
  • Hybride events zijn duurzaam. Uw gasten hoeven namelijk niet (ver) te reizen.

Mogelijkheden digitaal werken

Van twee tot een ongelimiteerd aantal deelnemers, voor elk type online event hebben wij een passende oplossing met goede ondersteuning. Dit zijn de meest gevraagde opties voor het organiseren van een hybride event:

  • Het verzorgen van een livestream van één spreker voor de deelnemers thuis;
  • Het opnemen van een presentatie of training om op een later moment te delen;
  • Het streamen van meerdere sprekers en thema’s, elk vanuit een eigen zaal;
  • Een livestream tussen verschillende locaties, zoals vestigingen van uw bedrijf.

Benodigdheden hybride events

Een goede online vergadering of webinar online begint met de juiste omgeving en apparatuur. Van der Valk Hotel Uden-Veghel verzorgd voor u de volgende faciliteiten.

Vergaderzaal

Onze 10 zalen variëren in grootte en opstelling. Elke zaal is voorzien van natuurlijk daglicht, eigen klimaatbeheersing, zonwering, goede belichting en comfortabel meubilair.

Bekijk onze zalen

Beeld en geluid

Camera & Microfoon
U beslist hoeveel deelnemers u in beeld wilt brengen en wie u aan het woord wilt laten. Aan de hand van uw wensen adviseren wij de meest geschikte camera en microfoon, zodat iedereen duidelijk zichtbaar en hoorbaar is. Met meerdere camera’s is het mogelijk om verschillende hoeken of gasten in beeld te brengen.

Speakers
Elke zaal is voorzien van ingebouwde speakers, waarop de laptop kan worden aangesloten. Het geluid komt dan vanuit de speakers en is zo goed hoorbaar voor iedereen.

Projectiescherm
Al onze zalen kunnen worden uitgerust met een LCD-tv of projectiescherm van hoge kwaliteit. Via dit scherm is het online publiek duidelijk zichtbaar voor de deelnemers in de zaal.

 

Laptop en streamingdienst

Laptop
Gebruik uw eigen laptop of huur een laptop van ons. De HDMI- en VGA-aansluiting is aanwezig in de zaal. Wij helpen u graag met het aansluiten van de laptop op het scherm.

Streamingdienst
U kunt kiezen om streamen via een eigen platform zoals Microsoft Teams, Zoom en Skype of om te gebruik te maken van ons eigen Valk Online platform, een beveiligde streamingdienst. Onze medewerkers helpen u uiteraard graag om uw laptop aan te sluiten aan ons projectiescherm en onze boxen.

Online vergaderen op maat

Heeft u specifieke wensen, zoals het inbellen van externe sprekers, het opnemen van de presentatie of het aanvragen van technische ondersteuning? Neem contact op en wij maken graag een passende offerte op maat. 

Neem contact op