Congres zaal in Uden

Congres zaal in Uden

Zoekt u een congres zaal tot 240 personen in hartje Brabant met goede service, moderne faciliteiten en gratis parkeermogelijkheid? Reserveer een ruimte bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel voor een gegarandeerd geslaagd evenement!

Vraag offerte aan

Hotel Uden-Veghel als congreslocatie

Van der Valk hotel Uden-Veghel krijgt vaak aanvragen voor congressen dankzij de ligging aan de A50 middenin de stedendriehoek ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. De locatie is namelijk vanuit alle hoeken van de driehoek goed bereikbaar en de drukte van de steden wordt hierdoor gemeden. Het hotel beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en elektrische (Tesla)laadpalen.

Faciliteiten voor een congres zaal

Waar kunt u op letten bij het huren van een zaal?

  • Is er een goede klimaatbeheersing aanwezig? Met veel mensen wordt het snel warm.
  • Zijn de subzalen in de buurt van de plenaire ruimte?
  • Is de pauzeruimte in de buurt van alle zalen?
  • Zijn er goede audiovisuele middelen aanwezig?
  • Zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig?
  • Gaat de locatie flexibel om met afwijkingen van het aantal gereserveerde personen?

Bij Hotel Uden-Veghel kunnen we aan al deze aspecten voldoen.

Beschikbare congreszalen

Dankzij de flexibele tussenwanden kunnen we de 10 zalen groter maken en oppervlaktes creëren tot wel 380m2. De andere zalen kunnen perfect worden gebruikt als sub ruimte. Alle zalen zijn op dezelfde verdieping, uw gasten kunnen dus snel switchen van zaal.

Bekijk het zalenoverzicht

Pauzeruimte

Ook de pauzeruimte en toiletten bevinden zich op dezelfde etage als de congres zaal. Haal tijdens de pauzemomenten een frisse neus op het aangrenzende balkon die vanuit de zaal toegankelijk is. De lunch en het diner kunnen, indien gewenst, geserveerd worden in een aparte ruimte, zodat u privé met uw gezelschap kunt netwerken.

(Technische) Begeleiding

In aanloop naar het evenement heeft u een vaste contactpersoon die u van A tot Z begeleidt. Ook op de dag zelf heeft u een vast aanspreekpunt. Voor de technische ondersteuning zorgen we ervoor dat er een expert aanwezig is. Onze vaste AV-partner kent onze locatie en aansluitingen op zijn duimpje en creëert een vlekkeloze technische verbinding. We maken graag een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Online congres organiseren

Wil u deelnemers thuis ook laten meeluisteren of wilt het congres over meerdere zalen of locaties organiseren? Lees de mogelijkheden binnen Hotel Uden-Veghel op het gebied van Hybride events.