Boardroom in Uden

Meetings en events 

Dé centrale vergaderlocatie tussen Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel ligt direct aan de A50 en beschikt over gratis parkeergelegenheden mét voorzieningen voor elektrische auto's. De aaneengeschakelde zalen maken deze locatie voor elke bijeenkomst geschikt.  

Vraag een offerte aan

Type bijeenkomsten 

Met het grote zalencentrum biedt Hotel Uden-Veghel altijd een mooie invulling op maat. Welk type bijeenkomst mogen we voor u verzorgen? 

Vanwege de huidige maatregelen is het dragen van mondkapjes en 1,5 meter afstand houden weer verplicht. Ook zijn onze vergaderzalen geopend tot 17:00 uur. Voor meer informatie neem een kijkje op onze veilig en vertrouwd pagina. 

Meetings en Events in Hotel Uden-Veghel

Dankzij de centrale ligging aan de A50 en de goede bereikbaarheid van Hotel Uden-Veghel vermijdt u makkelijk de drukte uit Eindhoven. Naast onze gratis parkeergelegenheid kunnen elektrische auto’s gebruik maken van onze universele laadpalen. Rijd u een Tesla? Gebruik dan één van onze Superchargers. Het gezellige centrum van Uden en het prachtige natuurgebied de Maashorst ligt op steenworp afstand.

Zaalcapaciteit

De 10 zalen in meetings en events zalencentrum variëren in grootte van 30 tot 99m2. Met behulp van de flexibele tussenwanden maken we een combinatie van diverse zalen tot een capaciteit van 380m2. Neem contact op voor deskundig advies of neem alvast een kijkje in het

Zalenoverzicht

Zaalvoorzieningen

De 10 (vergader)zalen bevinden zich op dezelfde etage en zijn modern maar warm ingericht. Tijdens het ontwerp is er rekening gehouden met de belangrijkste aspecten, zoals veel daglicht, klimaatbeheersing, comfortabel meubilair en een warme entourage. De twee grote zalen beschikken over een aangrenzend balkon.

Digitaal vergaderen

Heeft u een vergadering op de planning staan maar is het niet mogelijk iedereen fysiek aanwezig te laten zijn? Dan is hybride vergaderen dé perfecte oplossing.

Meerdaagse bijeenkomsten organiseren

Van der Valk staat bekend om haar veelzijdige aanbod, perfect voor meerdaagse bijeenkomsten. Met 105 hotelkamers, 10 zalen, een groot restaurant, een Lounge-Café en een sfeervolle Skybar biedt Hotel Uden-Veghel alle service en faciliteiten onder één dak.

Gastenbeoordeling