Meeting & Events

Meeting & Events Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel is dé centrale vergaderlocatie tussen Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen. De 10 zalen in het meetings en events zalencentrum variëren in grootte en met de flexibele wanden kunnen de ruimtes worden gekoppeld. Zo is er voor elke meeting een invulling op maat! Welk type bijeenkomst mogen we voor u verzorgen? 

Evenementen

Congres in Uden

Op zoek naar een congreszaal tot 240 personen met gratis parkeergelegenheid? Van der Valk Hotel Uden-Veghel is dan de perfecte locatie voor een geslaagd evenement. Wat mogen we voor u organiseren?

Privé bijeenkomsten

Van feest tot afscheid

Onze ruimtes zijn geschikt voor diverse gelegenheden: van feest tot afscheid. Het ervaren salesteam zorgt ervoor dat jullie wensen vertaald worden naar dat ene bijzondere moment. Neem gerust een kijkje op onze website of plan een afspraak in om alle mogelijkheden te bespreken!

Hybride events

Digitaal vergaderen

Heeft u een vergadering op de planning staan maar is het niet mogelijk iedereen fysiek aanwezig te laten zijn? Dan is hybride vergaderen dé perfecte oplossing. Ons salesteam denkt graag met u mee over de perfecte invulling van uw digitale vergadering!

Feesten in Uden

Feesten en recepties

Voor zowel zakelijke als privé feesten en recepties bent u bij ons aan het juiste adres. We denken graag met u mee over de geschikte zaal, perfecte invulling, aankleding en muziek! 

Bruidspaar Uden Skybar

Gehele bruiloft op één locatie

Trouwen in Uden

Jullie volledige trouwdag op één locatie? Dan zijn jullie bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel aan het juiste adres! Wij organiseren graag jullie grote dag zodat deze onvergetelijk wordt. Zeggen jullie 'Ja' op trouwen in Uden?