Instagram
Brabantse Gastvrijheid Award

Wat houdt dat nou precies in "Brabantse Gastvrijheids Award" ?

Alle Brabantse ondernemers actief zijn in de horeca- en of recreatiebranche en eten/drinken aanbieden aan particuliere consumenten komen in aanmerking mits ze zich voor 29 mei jl. hebben aangemeld voor deelname.

Wat staat ons te wachten?

Er zijn twee beoordelingsfases, elke fase bestaat uit verschillende toetsingsonderdelen die door een vakjury en het publiek worden beoordeeld.

Toetsing fase 1 (3 juni – 1 september)

  • Voldoet het bedrijf aan de gestelde richtlijnen?
  • Het bedrijf wordt beoordeeld op basis van informatievoorziening, bereikbaarheid en meertaligheid
  • De beoordeling wordt in kaart gebracht middels een analyse van online reviews (Google/Tripadvisor/Zoover). Ook wordt hier gekeken naar review beleid, wordt er actief gevraagd om een beoordeling te delen en reageert het bedrijf op de achtergelaten reviews?

Na toetsing ronde 1 blijven 10 genomineerden over, alleen voor deze 10 bedrijven is toetsing fase 2 van toepassing.

Toetsing fase 2 (9 september – 27 oktober)

  • Het bedrijf wordt bezocht door mysteryguests. Hierin wordt de totale ervaring voorafgaand, tijdens en na afloop van het bezoek beoordeeld.
  • Van alle genomineerden wordt een videoboodschap opgenomen van max. 60 seconden waarin de genomineerde vertelt waarom zijn of haar locatie in aanmerking moet komen voor deze award. Door middel van deze video kan ook het publiek stemmen op zijn/haar favoriet.

 

De vakjury bestaat uit;

Hein van Oorschot

Frans Goenee (Inspiratiemanager Efteling), 

Eric Andersen (Docent Food & Gastronomie BUas)

Heleen Huisjes (Directeur VisitBrabant)

Coen Schelfhorst (Eigenaar OOKs Hospitality & GuestHouse Hotels) onthoudt zich van eventuele stemming over de uitslag, omdat zijn bedrijf OOKs de mysteryvisits uitvoert.

 

Meer informatie op https://www.visitbrabant.com/nl/brabant-gastvrij