Te koop in ons hotel

Zoals bij vele Van der Valk Hotels vindt u ook bij ons een leuke shop. Bent u op zoek naar een leuk cadeau, bent u iets vergeten of wilt u even rondkijken in onze shop? Neem dan een kijkje in de ruime vitrines naast de hotelreceptie waar leuke cadeaus of souvenirs worden verkocht.

My Jewellery

Sinds januari 2020 verkopen wij My Jewellery sieraden in onze shop. Dit is een sieradenmerk met een luxe merkbeleving tegen scherpe prijzen. Dit merk speelt heel goed in op de laatste trends en omschrijving zichzelf als “Uitgesproken, kleurrijk en houden van printjes “.  My Jewellery heeft diverse boutiques door heel Nederland met een uitgebreid assortiment. In onze shop vindt u een selectie van oorbellen, armbandjes, kettinkjes en wat accessoires.

Onze voorraad wordt constant voorzien van de nieuwe items, neem alvast een kijkje op de website van My Jewellery.

Van der Valk items

De toekan is niet meer weg te denken uit de laatste modebeelden én wij zijn natuurlijk groot fan van deze vogel. Daarom verkopen wij leuke hebbedingetjes welke ook nog eens heel praktisch kunnen zijn. Denk aan een Toekan pincet, nagelsetje, koffiebeker en wereldstekker. Deze toekan items zijn erg leuk om cadeau te doen als souvenir én ook heel leuk om te kopen voor het geval u wat van deze items bent vergeten van thuis.

Toos Rosé

Natuurlijk mag de Toos Rosé niet ontbreken in het assortiment. Hoewel deze fles niet voorzien is van de bekende toekan is het toch echt een familie rosé. Deze rosé is ontstaan als uit de hand gelopen verjaardagscadeau voor “Oma Toos” en nu razend populair binnen de Van der Valk hotels. Deze rosé heeft een samenstelling van grenache en syrah met een elegante frisse fruitsmaak en een klein “kruidje”.

Overige items

Naast bovenstaande items vullen we de shop regelmatig met leuke wenskaarten, geurkaarsen of kinderspulletjes. Maar natuurlijk is ook de Van der Valk Giftcard te koop bij ons! 

Zin in een lekker tussendoortje? In onze lobby hebben wij een winkeltje beschikbaar met verschillende producten. Denk aan chocolade, chips en snoep. Maar ook diverse soorten drankjes. Heerlijk voor tijdens uw verblijf of wanneer u uw auto aan het laden bent!