Handige tips!

Verblijven in Van der Valk Uden-Veghel is veel meer dan enkel een overnachting. Het hotel is uitgerust met een groot aantal faciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. U als gast het naar de zin maken is ons plezier.

Gratis wifi
Overal in het hotel kunt u gratis gebruik maken van de draadloze internetverbinding. Log eenvoudig in ons Wifi signaal 'Guest-Valk-Uden'. Open uw internet browser, ga akkoord met de voorwaarden en u bent online. 

Gratis parkeergelegenheid
Als gast van Van der Valk Uden-Veghel kunt u gratis gebruik maken van onze met camera's beveiligde parkeerplaats op ons eigen terrein. Deze wordt 's nachts afgesloten met een automatische poort. Arriverende gasten kunnen zich na 00.00 uur melden, waarna de poort automatisch opent.

Roomservice
Roomservice is beschikbaar van 17.00 tot 21.30 uur. De kosten zijn € 10,00 per bestelling. 

Kidsroom
Tijdens uw verblijf in onze luxe kamers of uw bezoek in ons restaurant kunnen uw kinderen lekker spelen in onze kidsroom. Deze is speciaal ingericht om uw kleintjes uitstekend te vermaken.

Huisdieren
Honden zijn uitsluitend toegestaan op het terras. In overige ruimtes zoals het restaurant, de vergaderetage en de kameretages worden huisdieren niet toegelaten, met uitzondering van geleide- en/of hulphonden (mits aangelijnd).

Fietsenstalling
Als gast van ons hotel maakt u gratis gebruik van onze overdekte en afgesloten fietsenstalling. De fietsenstalling is voorzien van camera bewaking. U kunt uw fiets dus overdekt en veilig stallen.

Virtuele tour
Nog geen kans gekregen om ons hotel van binnen te bewonderen? U bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding, maar uiteraard kan dit ook vanachter uw bureau. Neem een virtueel kijkje in het hotel met de virtuele tour.

Was- en stomerijservice
We maken het u als gast graag gemakkelijk. Heeft u kleding die gewassen en/of gestoomd moet worden? Lever uw was in voor 09.00 uur, dan zorgen wij dat uw was de volgende dag voor 09.00 uur weer schoon en fris voor u klaar ligt.