Fitness Hotel Uden

Boek uw hotel met fitness

Wij vinden het belangrijk dat u aan uw conditie kunt werken tijdens uw verblijf in Van der Valk Hotel Uden-Veghel. Het aanbod van hotels met fitness faciliteiten is beperkt in Uden en omgeving, boek nu uw overnachting om zeker te zijn van een fit verblijf in Uden. 

Apparatuur in de hotelfitness 

De fitnessfaciliteiten bevinden zich op de 3e etage, vanuit de fitnessruimte heeft u prachtig uitzicht op het naastgelegen natuurgebied. In de fitnessruimte vindt u diverse cardioapparaten, denk hierbij aan een ergometer, loopband én een crosstrainer. Uiteraard is er ook gedacht aan een krachthonk waar u al uw spiergroepen kunt trainen.  

Hygiëne in de hotelfitness 

De fitnessruimte wordt twee keer per dag grondig gereinigd door onze housekeeping. In de ruimte is desinfectiemateriaal aanwezig zodat u de apparatuur voor- en na gebruik zelf grondig kunt reinigen.  Tevens zijn er frisse handdoeken aanwezig waar u als hotelgast kosteloos gebruik van kunt maken. 

Sporten in de natuur 

Veel sportieve hotelgasten trekken de natuur in, door de ligging aan Natuurgebied de Maashorst staat u binnen 5 minuten in een prachtige omgeving om even uw hoofd leeg te maken. Er zijn vele hardlooproutes en fietsroutes beschikbaar. Het receptieteam informeert u graag over de vele routes óf ontdek én deel nieuwe routes via Strava (heatmaps).  

Bent u fan van mountainbiken maar heeft u niet de mogelijkheid om uw eigen fiets mee te nemen? Dan huurt u eenvoudig een KONA mountainbike in de juiste maat bij onze partner Mastworp. Hierbij ontvangt u een bijzondere route van 27 km door Natuurgebied De Maashorst.