Allego laadpalen

Elektrisch laden in Uden

Bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel zijn 12 laadpalen van Allego beschikbaar in diverse varianten voor onze verschillende type bezoekers.

Normaal laden

Deze laadoplossing is geschikt voor onze hotel- en vergadergasten. Hiervan zijn 8 laadpalen beschikbaar. De laadessie kan varieren van 3-12 uur afhakelijk van de laadsnelheid die wordt gekozen (3,7 kW of 22 kW). Veel E-rijders kiezen ervoor om zakelijke afspraken te plannen op locaties met deze laadoplossing, zo wordt het nuttige met het aangename verenigd.

Snelladen

Houd rekening met één uur laadtijd, uiteraard hangt dit af van de capaciteit en temperatuur van de batterij. Deze optie wordt veelal gebruikt door restaurantgasten die beschikken over elektrisch voertuig met een snellaadoptie. Deze snelladers (22 kW) hebben een type 2 AC stekker en zijn te gebruiken via RFID-kaart of de EV-app Smoov. 

High Power Charging

De laadtijd varieert van 10-60 minuten, perfect voor een korte stop. Een perfect moment om gebruik te maken van onze sanitaire voorzieningen én een koffie to go te scoren. 

Terwijl u laadt...

Neem in de tussentijd plaats in Restaurant Koosie waar u op uw gemak gebruik maakt van ontbijt, lunch of diner. Ook is het mogelijk om een werkplek op te zoeken in het Lounge-Café waar u eenvoudig inprikt op een stroompunt en rustig kunt werken.

Tesla

Ook Tesla rijders kunnen aansluiten op de Allego laadpalen. Tevens zijn er speciale Tesla Superchargers van het type 3 beschikbaar, het snelste type van dit moment.

Meer informatie

Voor overige vragen over de Allego laadpunten kunt u 0800-3745337 raadplegen.