Faciliteiten
Allego laadpalen

Elektrisch laden in Uden

Bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel zijn 12 laadpalen van Allego beschikbaar in diverse varianten voor onze verschillende type bezoekers.

Normaal laden
Deze laadoplossing is geschikt voor onze hotel- en vergadergasten. Hiervan zijn 8 laadpalen beschikbaar. De laadessie kan varieren van 3-12 uur afhakelijk van de laadsnelheid die wordt gekozen (3,7 kW of 22 kW).

Veel E-rijders kiezen ervoor om zakelijke afspraken te plannen op locaties met deze laadoplossing, zo wordt het nuttige met het aangename verenigd.

Snelladen
Houd rekening met één uur laadtijd, uiteraard hangt dit af van de capaciteit en temperatuur van de batterij. Deze optie wordt veelal gebruikt door restaurantgasten die beschikken over elektrisch voertuig met een snellaadoptie.

Neem in de tussentijd plaats in Restaurant Koosie waar u op uw gemak gebruik maakt van ontbijt, lunch of diner. Ook is het mogelijk om een werkplek op te zoeken in het Lounge Café waar u eenvoudig inprikt op een stroompunt en rustig kunt werken.

High Power Charging
De laadtijd varieert van 10-60 minuten, perfect voor een korte stop. Een perfect moment om gebruik te maken van onze sanitaire voorzieningen én een koffie to go te scoren. 

Tesla
Ook Tesla rijders kunnen aansluiten op de Allego laadpalen. Tevens zijn er speciale Tesla superchargers van het type 3 beschikbaar, het snelste type van dit moment. Lees hier meer over de Tesla Superchargers.

Elektrische deelauto's
Beschikt u zelf niet over een elektrische auto maar wilt u wel elektrisch rijden? Dan is Drive Amber een passende oplossing, lees hier meer over Drive Amber.