E-chopper-huren

E-chopper huren in Uden

Verblijft u in Van der Valk Hotel Uden-Veghel? Huur een E-chopper en ontdek de prachtige omgeving op een leuke én milieuvriendelijke manier!

Contact

Over de E-chopper

Een E-chopper tour is dé leukste activiteit in combinatie met een verblijf in ons hotel! Het is een elektrisch aangedreven en milieuvriendelijke snorscooter. Met een maximale snelheid van 25 km per uur hoeft u geen helm te dragen. De E-chopper is de hele dag tot uw beschikking. U kunt er maximaal 50 km mee rijden dus houd hier rekening mee tijdens het uitstippelen van uw route.

Ontdek de Maashorst met de E-chopper

De Maashorst is een prachtig natuurgebied op loopafstand van ons hotel. Met een omvang van 3.500 hectare is de Maashorst het grootste aaneengesloten natuurgebied in Noord-Brabant. Ideaal dus om een E-chopper te huren en de omgeving te gaan ontdekken!

Leuke E-chopper routes

We hebben verschillende routes voor u uitgestippeld. Voel u uiteraard ook vrij om zelf de omgeving te ontdekken met uw eigen route. Onze tip: Maak uw dagtripje compleet en bestel bij onze receptie een heerlijke picknicktas voor onderweg.

Huurvoorwaarden

  • Een E-chopper huren is alleen mogelijk voor hotelgasten. Blijf dus gezellig een nachtje slapen! Bekijk onze luxe kamers.
  • Voor € 37,50 heeft u het voertuig de hele dag tot uw beschikking.
  • De minimaal leeftijd voor het rijden op een E-chopper is 16 jaar en in het bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs B. Geen rijbewijs en toch gezellig mee op pad? Reserveer een E-bike.
  • Er mag maar één persoon tegelijk op de scooter zitten.
  • U als bestuurder bent aansprakelijk voor beschadigingen of kwijtraking.
  • Zorgt u ervoor dat u hem voor het einde van de dag terug brengt naar het hotel?

E-chopper huren

Kunt u ook niet wachten om de omgeving te ontdekken op één van onze nieuwe E-choppers? Of wilt u informeren naar de beschikbaarheid? Neem contact op met onze receptie, onze collega’s helpen u graag.

Neem contact op

Onze tip: Er zijn dagelijks maar vijf E-choppers beschikbaar dus wacht niet te lang en reserveer snel! Toch liever met de (elektrische) fiets op pad? Bekijk onze fietsverhuur.