Restaurant Koosie in Uden

Restaurant Koosie en ons Lounge-Café zijn geopend! Lees de maatregelen die wij momenteel hanteren.

Op zoek naar een restaurant in Uden? Wanneer u kiest voor Restaurant Koosie geniet u van streekgerechten afgestemd op het seizoen. Zowel tijdens het ontbijt, lunch, high tea als diner zorgt het keukenteam voor verrassingen op uw bord.

Reserveer een tafel

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hieronder vindt u het reguliere aanbod en ons speciale Feestdagenaanbod.

Bekijk het aanbod tijdens feestdagen

Restaurant Koosie

Restaurant Koosie het sfeervol ingerichte restaurant van het hotel en is één van de weinige restaurants van Uden waar u van 's morgens vroeg tot 's avonds laat terecht kunt. Geniet van een uitgebreid ontbijt, lunch, brunch, high tea of diner. De chefs maken de meest verrassende creaties van streekproducten uit het seizoen. 

Lounge-Café

Gaat u liever voor een kleine hap of een borrel? Dan nodigen wij u graag uit in het Lounge-Café. Het lounge Café is overdag geopend, perfect ingerecht voor flexwerkers met voldoende stroompunten en comfortabel meubilair.

Skybar 

In de avond opent de Skybar, een sfeervolle locatie om de dag af te sluiten met een prachtig uitzicht over Uden. Loop als (hotel)gast binnen voor een borrel of reserveer van te voren alvast een tafel inclusief borrelarrangement.

Terras

In de zomer is het terras geopend met zon- en schaduwplekken met uitzicht op de prachtige waterpartij. Dit terras wordt door gasten omschreven als restaurant in Uden met het mooiste terras, daar zijn wij erg trots op!

Eén van de grootste restaurants in Uden

Van der Valk staat bekend om haar service en gastvrijheid voor grotere groepen. Heeft u iets te vieren met een groter gezelschap? Bespreek de mogelijkheden met ons salesteam voor een heerlijke lunch, diner of borrel in ons restaurant of in een besloten zaal.

Neem contact op

Benieuwd hoe de nieuwste gerechten eruit zien?
Bekijk de Instagram van het hotel