Eten & Drinken

Lunchen in Uden

Reserveer een tafel

Klik hier om te reserveren voor een feestdag

Geniet dagelijks tussen 12:00 en 17:00 uur van een heerlijke a la carte lunch in restaurant Koosie. 

Op zon- en feestdagen serveren wij de lunch van 11:30 tot 16:30 uur.

Neem op zonnige dagen plaats op het zonnige terras, welke grenst aan de uitgestrekte vijver. Op zomerdagen is het hier goed toeven!

A la carte lunchkaart

SOEPEN
POMPOENSOEP 6.50
Bosui - pompoenblokjes - kokos

TOMATENSOEP 6.50
Garnituur van soepballen - bosui

BROODJES
BROODJE TONIJN 9.25
Italiaans broodje - tonijnsalade -tomaat - kropsla - gekookt ei

BROODJE BRIE 9.25
Waldkorn broodje - boerenbrie - rucola - kweeperencompote - crumble van speculaas

BROODJE KIP 9.25
Italiaans broodje - gerookte kipfilet - kip kerrie salade - mango chutney - mesclun

BROODJE CARPACCIO 9.25
Waldkorn broodje - carpaccio - Parmezaanse kaas - rucola - truffelmayonaise - radijs

BROODJE WARM VLEES 11.00
Italiaans broodje - gegrilde beenham - koolsalade - pittige cocktail mayonaise

SANDWICH DE LUXE 11.00
Zweeds vikingbrood - gerookte zalm - avocadocrème - komkommer - roomkaas - little gem

SALADES
SALADE CARPACCIO 13.50
Mesclun - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

CAESAR SALADE 11.00
Yoghurtdressing - avocadocrème - gekookt eitje -Parmezaanse kaas - groentechips
Met krokante kip 13.50
Met gebakken gamba’s 15.50

SALADE ZALM & GAMBA 15.00
Mesclun - gerookte zalm - wakame - limoenmayonaise - gebakken gamba’s

GEITENKAAS SALADE 13.50
Gebakken geitenkaas met spek - mesclun - gezouten noten - kweeperencompote - zoetzuur van pompoen - limoenappel - crumble van speculaas

EI & TOAST
BRIOCHE AVOCADO 9.00
Getoaste brioche - verse avocado - gepocheerd ei - cresson - Hollandaisesaus

BRIOCHE ZALM 10.50
Getoaste brioche - gerookte zalm - verse avocado - cresson - gepocheerd ei - Hollandaisesaus

BOERENOMELET 9.25
Champignon - rookspek - bosui - boerengroenten - bruin of wit brood

UITSMIJTER 9.25
Drie spiegeleieren, keuze uit: ham - kaas - spek of rosbief - bruin of wit brood

UITSMIJTER KOOSIE 9.75
Drie spiegeleieren - tomaat - spek - bosui - gesmolten kaas - bruin of wit brood

HOOFDGERECHTEN
UDENS 12 UURTJE 11.50
Broodje kroket & mosterd - kopje tomatensoep - boterham met ham & gebakken ei

FLAMKUCHEN 10.00
Dun gebakken brooddeeg - crème fraîche -spekjes - uien - rucola

RUNDVLEESKROKET 8.95
Twee stuks - mosterd - brood of frites

SATÉ 16.75
Kippendijen - salade - satésaus - kroepoek - gefrituurde uitjes - brood of frites

SCHNITZEL 18.00
Gepaneerde varkensfilet - salade - frites - citroen - remouladesaus

TOURNEDOS 26.50
Biefstuk van de haas - kruidenboter - salade - brood of frites

NOORDZEETONG 30.50
Op de graat gebakken - salade - frites - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00

 

NAGERECHTEN
DAME BLANCHE 8.50
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus

TARTE TATIN 8.50
Warm appeltaartje - roomijs van kaneel - slagroom

KINDERIJSJE 4.50
Met een traktatie uit de schatkist

Kindergerechten

KROKET OF FRIKANDEL 7.00
Met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

 

POFFERTJES 7.00
12 STUKS
Poedersuiker -stroop - roomboter

BOTERHAM 3.50
Pindakaas of Nutella

BOTERHAM 3.50
Ham of kaas