restaurant-uden

Diner à la carte

Heeft u zin om er een avondje lekker tussen uit te gaan? Laat u in de watten leggen en geniet van onze overheerlijke gerechten. Ons personeel helpt u graag met het kiezen van een uitstekende wijn-spijs combinatie. Heeft u minder tijd maar toch zin in een lekkere maaltijd? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner bij Van der Valk Uden.

Reserveer een tafel

Openingstijden restaurant in Uden

Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks staat ons keukenteam van 17.00 tot 21.30 uur klaar om u te voorzien van de lekkerste dinergerechten. Op zondag is de keuken zelfs van 16.30 uur tot 21.30 uur geopend, zo geniet u ook op de vroege zondagavond van een culinair diner bij Van der Valk Uden.

Dinerkaart Restaurant Koosie

Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen. Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.

 

Dinerkaart á la carte

À LA CARTE DINERKAART 

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN

VLEES

Carpaccio 14.50
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4,50

Boerderijkip 16.00
Rouleaux van boerderijkip - eendenleverpaté - mango - gebrande mais - vadouvancrème

Livar Ham 15.50
Dun gesneden Coppaham van Livar varken - mousse van ham - ingemaakte groenten - kruidensla - olijfolie

SOEPEN

Vissoep 11.00
Venkel - scampi - mossel - bosui

Tomatensoep 7.25
Bosui - courgette

Kippensoep 7.25
Noedels - bosui - kippenborst

VIS

Beekforel 14.50
Huisgerookte forelfilet - mierikswortelmousse - frisse appel - zalmkaviaar - amandelkrokant - cresson - dressing van mosterdzaad

Tonijn 16.50
Kort geschroeide rode tonijn - yuzu mayonaise - gepofte rijst - gel van soja - zoetzuur van komkommer - cresson

VEGETARISCH

Burrata 15.50
Salsa van tomaat - 'Hollandse burrata' - kropsla - olijfolie - olijvenkruim - crouton

Avocado 14.50 
Mousse van avocado - gemarineerde artisjok - krokant van pappadum - vadouvancrème - gepofte wilde rijst

 

HOOFDGERECHTEN 

VLEES

Poussin 24.50
Op de karkas geroosterde krielkip - saus van truffel & bospaddenstoelen

Duo van kalf 26.50
Zacht gegaarde filet - ravioli van kalfswang - jus van kalf & zwarte knoflook

Varkenshaas 23.50
Twee medaillons - bospaddenstoelensaus

Pepersteak 27.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Picanha 29.50
Runderstaartstuk van de grill - stroganoffsaus

Schnitzel 20.00
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Maaltijdsalade
Mesclun sla - mangochutney - avocadocrème - croutons - frieten
Met krokante kip 18.50
Met gamba - 6 stuks 19.50

VIS

Zeebaars & Mossel 25.50
Zeeuwse mosselen - op de huid gebakken zeebaarsfilet - venkel - saus van citroengras

Zalm & Gamba 26.50
Zalmfilet - wilde gamba - kreeftensaus

Lady sole 32.50
Twee stuks (220 gram per stuk) - in roomboter gebakken - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00

VEGETARISCH

Artisjok & Spinazie 19.50
Romige rigatoni pasta - ricotta - gepofte tomaatjes - artisjokharten - gesmoorde spinazie

VEGANISTISCH

Risotto 19.50
Risotto - sojabonen - gebrande mais - linzen - tomaat - venkel

SENIORENGERECHTEN

Pepersteak 19.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Schnitzel 17.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Lady sole 22.50
1 stuk (220 gram per stuk) - in roomboter gebakken - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00

 

NAGERECHTEN

Dame Blanche 9.00
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus

Chocolade 9.00
Huisgemaakte chocolade ganache taart - Bastogne koek - lobbige vanillecrème - karamel - zeezout-ijs

Kaasplankje 14.50
Selectie van vijf kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat

Hollandse Aardbeien 9.00
Udense aardbeien van boer Jan & Birgitte - vanille-ijs - Romanoffsaus - oublie koek

Lente Potje 9.00
Rood fruit - ricotta crème - crumble van lavendel - frambozenijs - bloemetjes

Sgroppino 6.75
Vodka - cava - limoen

Kinderkaart

Kindergerechten

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet - radijs - kruidensla 6.00

Kleine tomatensoep 3.75

Gedroogde ham - vers fruit 6.00

Kleine rundercarpaccio - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas 6.50

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 7.50
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer

Kinderschnitzel 9.50
Varkensvlees met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje 12.50
Biefstukje met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets 7.00
Kipnuggets met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kroket of frikandel 7.00
Kroket of frkandel met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas

Poffertjes 7.00
12 stuks - poedersuiker - stroop - roomboter

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.50

Menu de Chef Mei € 34.50

VOORGERECHT 

Schotse Zalm
Huisgerookte Schotse zalm - gebrande witte asperge - crème van gerookte eidooier - Nicola aardappel

Of 

Vitello Tonato
Dun gesneden kalfsrosbief - tonijncrème - kruidensla - vinaigrette van mosterdzaad en cornichon

Of

Aspergesoep
Romige soep van witte asperge - asperge puntjes - Hollandse garnaaltjes - peterselieroom

HOOFDGERECHT

Dorade
Op de huid geroosterde doradefilet - saus van saffraan - gegrilde groene asperges

Of 

Asperge Flamande
Witte asperges - boerenham - gepocheerd ei - aardappelmousseline - nootmuskaat - botersaus


NAGERECHT

Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat
Meerprijs €3,50 

Of 

Zoet dessert
Zoete creatie van de chef

Toekan menu € 29.50

VOORGERECHT

Kippensoep
Noedels - bosui - kippenborst

Of

Tomatensoep
Bosui - courgette

HOOFDGERECHT

Kabeljauw
Op de huid gebakken - saus van tomaat & sjalot

Of

Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Parfait van nougatine
Roodfruit compote - crème anglaise

Of

Koffie / thee
Met bonbons

Terras in Uden

Geniet op het terras van de zomeravonden bij Van der Hotel Uden Veghel. Onze tip, blijf lekker lang natafelen want vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Groepsdiner 

Als één van de weinig restaurants in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren. Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.

Een groepsdiner bieden wij aan vanaf 11 personen. Een a la carte diner is mogelijk tot en met 10 personen.

3-gangen menu € 29.50

SOEP
Eénzelfde soep voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

3-gangen menu € 34.50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

4-gangen menu € 38.50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

5-gangen menu € 46.50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

KAAS
Kaas nagerecht voor de volledige groep

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

Vraag informatie aan voor een groepsdiner 
      Geheel vrijblijvend met advies op maat

Buffet

Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, Hotel Uden Veghel werkt aan een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Buffet € 34,50 - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren aan tafel.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.

Buffet € 42,50 p.p. - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij aan tafel.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;

  • Kleine huzarensalades
  • Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
  • Cocktail – garnalen – wakame – avocado
  • Gerookte kip – kipkerrie – mango
  • Gerookte forel
  • Hollandse haring & uitjes
  • Parmaham - Meloen
  • Tomaat – olijf – feta – komkommer
  • Pasta – tonijn – tomaat
  • Rode biet - roomkaas

Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

 * Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.