Eten & Drinken

Diner

Reserveer een tafel

Of u nu komt voor een uitgebreid diner waarbij u uitstekende wijn-spijs adviezen mag verwachten of wanneer u juist op zoek bent naar een snelle hap nadat u een lange dag on the road bent geweest. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner.

Openingstijden diner

Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks staat het keukenteam van 17.00 - 21.00 uur uur klaar om u te voorzien van de mooiste dinergerechten. 
Op zondag is het restaurant zelfs van 16.30 uur tot 21.00 uur geopend.

Terras

Geniet buiten van uw diner op de mooiste zomeravonden. Onze tip, blijf lekker lang natafelen want vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang. 

Reserveer een tafel

Bekijk hier het aanbod tijdens nationale feestdagen

Dinerkaart Restaurant Koosie

Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen.

Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.

A la carte dinerkaart

VOORGERECHTEN
VLEES
VITELLO TONNATO 13.00
Kalfsrosbief - kappertjes - tonijnmayonaise kruidensla - vinaigrette van mosterdzaad & cornichons

CARPACCIO 13.25
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

PATA NEGRA 13.75
Dun gesneden Iberico ham - watermeloen - aubergine - crème van basilicum -
tomaat - crumble van Parmezaanse kaas

VIS
SCHOTSE ZALM 13.75
Huisgerookte zalm - avocado crème - krokant gebakken gamba - kruidensla - vinaigrette van venkel & komkommer

TONIJN 13.75
Tataki van tonijn - venere rijst - sojabonen zoetzuur van bospeen - crème van miso & gember - krokant van sesam

HOLLANDSE GARNALEN 14.00
Cocktail van Hollandse garnalen - kropsla - cocktailmayonaise - tomaat - komkommer - limoenappel


SOEPEN

GROENTENSOEP 6.75
Boerengroenten - groentebouillon

TOMATENSOEP 6.75
Bosui - courgette

TOM KA KAI 8.75
Oosterse kippensoep - kokos - bundelzwam - bosui - rijstnoedels - rode peper

VEGETARISCH
FALAFEL SALADE 13.50
Huisgemaakte falafel - limoenmayonaise - hummus - kruidensla - jam van rode peper & tomaat

BURRATA 12.50
Kropsla - gepofte aubergine - tomaat - crumble van Parmezaan - olijven - crème van basilicum


HOOFDGERECHTEN

VLEES
CHATEAUBRIAND 28.00 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas - getrancheerd - Stroganoff & pepersaus
Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.

PICANHA 23.00
Op de plancha gebakken runderpicanha - Pico de Gallo

DUO VAN LAM 26.00
Rendang van de bout - lamsrack - saus van laos & zwarte look

SCHNITZEL 18.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesaus

KALF 23.50
Zacht gegaarde kalfsfilet - bitterbal van risotto, tomaat & mozzarella - saus van salie

TOURNEDOS 27.00
Biefstuk van de haas - peper- of Stroganoffsaus

SURF & TURF 22.50
Krokant buikspek - softshell krab - hoisin saus

VIS
PASTA SCAMPI 23.50
Zwarte pasta - gebakken scampi - gepofte tomaat - bosui - venkel - saus van schaaldieren

ZALM & DORADE 22.50
Duo van dorade filet & Schotse zalm filet - saus van saffraan

NOORDZEETONG 34.00
Op de graat gebakken - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00

VEGETARISCH
GROENTELASAGNE 19.50
Gegrilde aubergine - courgette - wilde spinazie - saus van gepofte paprika & tomaat - Parmezaanse kaas - rucola

VEGANISTISCH
GROENTECURRY 19.50
Curry gemaakt met kokosmelk - kikkererwten - courgette - broccoli - gepofte tomaat - wilde rijst

VEGAN BURGER 17.00
Gegrilde burger - biologisch brood - gegrilde courgette - uiencompote - slice van augurk - BBQ-saus

 

SENIORENGERECHTEN
VLEES

TOURNEDOS 17.50
Biefstuk van de haas - peper-of Stroganoffsaus

SCHNITZEL 14.50
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesuas

VIS
ZALM 15.50
Gebakken zalm - saus van saffraan


NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 8.75
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus

PECHE MELBA 2.0 8.75
Panna cotta van amandel - perzik compote - ijs van perzik & prosecco - frambozenschuim - krokant van amandel

AARDBEIEN 8.75
Mousse van aardbeien & kwark - schuim van ijzerkruid - sorbet van aardbeien - gemarineerde aardbeien

CHEESECAKE 8.75
Huisgemaakte cheesecake - bastogne - roomijs van bosvruchten - bosvruchten compote - schuim van blauwe bes

DESSERT VAN DE DAG 8,75
Een wisselende creatie van de chef

PROEVERIJ VOOR 2 18.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

KAASPLANKJE 11.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood

Maandmenu juli € 33,50

VOORGERECHT
IBERICO
Dun gesneden Iberico ham – watermeloen – basilicum crème – tomaat – crumble van Parmezaan
Of
TONIJN
Tataki van tonijn – venere rijst – sojabonen – krokant van sesam –crème van miso & gember – zoetzuur van bospeen

HOOFDGERECHT
DORADE & SCAMPI
Op de huid gebakken dorade filet – scampi – groene asperge –saus van saffraan
Of
KALF
Op de plancha gebakken kalfsfilet – bitterbal van risotto – saus van salie

NAGERECHT
KAASPLANKJE
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - rozijnenbrood - honingschuim
Of
ZOET DESSERT
Een zoete creatie van de chef

Toekan menu € 28,-

VOORGERECHT
TOMATENSOEP
Bosui - courgette
Of
GROENTENSOEP
Boerengroenten - groenten bouillon

HOOFDGERECHTEN
SCHELVIS
Op de HUID gebakken filet - antiboise saus
Of
STEAK
Herreford biefstuk - pepersaus


NAGERECHT
NOUGATINE
Parfait van nougatine - bosvruchten - frambozenschuim
Of
KOFFIE / THEE
Met bonbons

Kindermenu

Voorgerechten
GEROOKTE ZALMFILET  6.00
radijs - kruidensla 
                                                       
KLEINTJE TOMATENSOEP 3.75
gehaktballetjes           
                                                     
GEDROOGDE HAM 6.00
vers fruit         
                                                                  
KLEINTJE RUNDER CARPACCIO 6.50

rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas                

Hoofdgerechten
FISH & CHIPS 7.50
kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus -                       
snoeptomaatjes - komkommer

KINDERSCHNITZEL 9.50
frietjes - appelmoes - mayonaise –            
ketchup – snoeptomaatjes – komkommer

BIEFSTUKJE 12.50
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                                      
snoeptomaatjes - komkommer

KIPNUGGETS 7.00
frietjes – appelmoes – mayonaise – ketchup -                                 
snoeptomaatjes – komkommer

KROKET OF FRIKANDEL 7.00
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                      
snoeptomaatjes - komkommer

PASTA BOLOGNES 7.50
rucola - Parmezaanse kaas     
                                                          
POFFERTJES 12 STUKS 7.00
poedersuiker - stroop - roomboter                                     

Dessert
KINDERIJSJE 4.50
met een traktatie uit de grabbelton       

Groepsdiner

Als één van de weinig locaties in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren.

Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.

3-gangen menu € 28,-

SOEP
Eénzelfde soep voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

3-gangen menu € 33,50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

4-gangen menu € 37,50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

5-gangen menu € 45,50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

KAAS
Kaas nagerecht voor de volledige groep

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

Vraag informatie aan voor een groepsdiner 
      Geheel vrijblijvend met advies op maat

Buffet

Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, wij werken met een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om vooraf een afspraak in te plannen met één van onze ervaren adviseurs, zij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken. Neem nu contact op via bovenstaande button en wij bellen u terug.

Buffet € 32,50 - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren wij op het buffet.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.

Buffet € 39,50 p.p. - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij op het buffet.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;

  • Kleine huzarensalades
  • Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
  • Cocktail – garnalen – wakame – avocado
  • Gerookte kip – kipkerrie – mango
  • Gerookte forel
  • Hollandse haring & uitjes
  • Parmaham - Meloen
  • Tomaat – olijf – feta – komkommer
  • Pasta – tonijn – tomaat
  • Rode biet - roomkaas

Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

 * Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.