Diner à la carte

Heeft u zin om er een avondje lekker tussen uit te gaan? Laat u in de watten leggen en geniet van onze overheerlijke gerechten. Ons personeel helpt u graag met het kiezen van een uitstekende wijn-spijs combinatie. Heeft u minder tijd maar toch zin in een lekkere maaltijd? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner bij Van der Valk Uden.

Reserveer een tafel

Openingstijden restaurant in Uden

Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks staat ons keukenteam van 17.00 tot 21.30 uur klaar om u te voorzien van de lekkerste dinergerechten. Op zondag is de keuken zelfs van 16.30 uur tot 21.30 uur geopend, zo geniet u ook op de vroege zondagavond van een culinair diner bij Van der Valk Uden.

Dinerkaart Restaurant Koosie

Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen. Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.

 

Dinerkaart a la carte

À LA CARTE DINERKAART 

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN

VLEES

Carpaccio 14.50
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs

Vitello Tonato 15.50
Kalfsrosbief - tonijncrème - kruidensla - vinaigrette van mosterdzaad - cornichon

Parmaham 15.50
Dun gesneden parmaham - 'Hollandse buffelmozzarella' - watermeloen - crème van dragon - krokant van Parmezaanse kaas

SOEPEN

Vissoep 11.00
Venkel - scampi - mossel - bosui

Tomatensoep 7.25
Bosui - courgette

Tom Kha Kai Soep 7.25
Thaise kokossoep - kip - bosui - rode peper

VIS

Zalm 15.50
Terrine van gerookte Schotse zalm & mousse van zalm - kruidensla - vinaigrette van yoghurt & haringkaviaar - komkommer

Garnalencocktail 16.50
Hollandse garnalen - rivierkreeft - roze garnalen - grapefruit - lobbige sherrymayonaise - kropsla - citroen - vier minuten eitje

VEGETARISCH

Buffelmozzarella 14.50
Structuren van tomaat - dragonmayonaise - 'Hollandse buffelmozzarella' - kropsla - krokant van Parmezaanse kaas - watermeloen

Parelcouscous 14.50 
Gebrande mais - granaatappel - limoenappel - huisgedroogde tomaatjes - avocadocrème - vinaigrette van ras el hanout
 

HOOFDGERECHTEN 

VLEES

Mixed Grill 28.00
Gegrilde kippendijen - varkenshaas - Black Angus steak - huisgemaakte barbecuesaus

Oosterse Kip 24.50
Noedels - teriyaki mirinsaus - paksoi - shiitake - gegrilde kippendijen - bosui

Varkenshaas 23.50
Twee medaillons - bospaddenstoelensaus

Pepersteak 27.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Ribeye 32.50
Geroosterde Angus ribeye - 250 gram - gepofte tomaatjes - bearnaisesaus

Schnitzel 20.00
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Maaltijdsalade
Mesclun sla - mangochutney - avocadocrème - croutons - frieten
Met krokante kip 18.50
Met gamba - 6 stuks 19.50

VIS

Zeebaars 25.50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet - luchtige schaaldierensaus - wilde gamba

Kabeljauw 26.50
Gebakken filet - gemarineerde venkel - bitterbal van kruidenrisotto - saffraansaus

Lady sole 32.50
Twee stuks (220 gram per stuk) - in roomboter gebakken - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00

VEGETARISCH

Ravioli 19.50
Gevuld met ricotta & spinazie - gepofte tomaatjes - wilde spinazie - Hollandaisesaus

VEGANISTISCH

Groenten Noedels 19.50
Sojabonen - paksoi - shiitake - gebrande mais - teriyaki mirinsaus

SENIORENGERECHTEN

Pepersteak 19.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Schnitzel 17.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Lady sole 22.50
1 stuk (220 gram per stuk) - in roomboter gebakken - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00

 

NAGERECHTEN

Dame Blanche 9.00
Vanille-ijs - slagroom - chocoladeparels - warme chocoladesaus

Boerenkwark 9.00
Mousse van boerenkwark - gepocheerde perzik - pistache-ijs - frambozenschuim

Kaasplankje 14.50
Selectie van vijf kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat

Hollandse Aardbeien 9.00
Udense aardbeien van boer Jan & Birgitte - vanille-ijs - Romanoffsaus - oublie koek

IJskoffie 6.25
Met slagroom en karamel topping

Sgroppino 6.75
Vodka - cava - limoen

Kinderkaart

Kindergerechten

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet - radijs - kruidensla 6.00

Kleine tomatensoep 3.75

Gedroogde ham - vers fruit 6.00

Kleine rundercarpaccio - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas 6.50

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 7.50
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer

Kinderschnitzel 9.50
Varkensvlees met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje 12.50
Biefstukje met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets 7.00
Kipnuggets met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kroket of frikandel 7.00
Kroket of frkandel met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas

Poffertjes 7.00
12 stuks - poedersuiker - stroop - roomboter

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.50

Menu de Chef september € 34.50

VOORGERECHT 

Zalm
Parelcouscous – gemarineerde Schotse zalm – luchtige yoghurt - komkommer marshmallow – limoen

Of 

Kwartel
Salade van truffelaardappel – kwartelborst & poot gekonfijt - Franse boontjes – vijg – vinaigrette van Malt 0.0% - frisse bietjes



HOOFDGERECHT

Harder
Op de huid geroosterde harderfilet – aardappel mousseline – saus van cantharellen

Of 

Kalf
Zacht gegaarde filet – jus van salie – koningszwam


NAGERECHT

Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat
Meerprijs €3,50 

Of 

Zoet dessert
Zoete creatie van de chef

Menu de Chef oktober € 34.50

VOORGERECHT 

Makreel
Gemarineerde makreelfilet – rilette van gestoomde makreel – structuren van biet - frisse limoenappel – luchtige espuma van boeren yoghurt

Of 

Eend
Gerookte eendenborst – gemarineerde parelgort - toffee van pompoen – zoetzuur van pompoen – vadouvan crème - kruiden sla



HOOFDGERECHT

Zeewolf
Zeewolf filet – pancetta – gepofte tomaat – beurre blanc saus

Of 

Picanha
Op de placha gebakken picanha – saus van geroosterde ui


NAGERECHT

Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat
Meerprijs €3,50 

Of 

Zoet dessert
Zoete creatie van de chef

Toekan menu € 29.50

VOORGERECHT

Tom Ka Kai
Thaise soep van kokos - bosui - kippenborst - rode peper

Of

Tomatensoep
Bosui - courgette

HOOFDGERECHT

Koolvis
Op de huid gebakken - saus van tomaat & sjalot

Of

Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Rood fruit
Mousse van rood fruit - vanille ijs - frambozen schuim

Of

Koffie / thee
Met bonbons

Toekan menu oktober € 29.50

VOORGERECHT

Zoete aardappelsoep
Bundelzwammen - bosui - kokos

Of

Tomatensoep
Bosui - courgette

HOOFDGERECHT

Zalmfilet
Op de huid gebakken - hollandaise saus

Of

Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Bastogne
Parfait van Bastogne koek - compote van wilde bosbessen - karamel schuim

Of

Koffie / thee
Met bonbons

Terras in Uden

Geniet op het terras van de zomeravonden bij Van der Hotel Uden Veghel. Onze tip, blijf lekker lang natafelen want vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Groepsdiner 

Als één van de weinig restaurants in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren. Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.

Een groepsdiner bieden wij aan vanaf 15 personen. Een a la carte diner is mogelijk tot en met 14 personen.

3-gangen menu € 29.50

SOEP
Eénzelfde soep voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

3-gangen menu € 34.50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

4-gangen menu € 38.50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

5-gangen menu € 50.00

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

KAAS
Kaas nagerecht voor de volledige groep

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

Vraag informatie aan voor een groepsdiner 
      Geheel vrijblijvend met advies op maat

Buffet

Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, Hotel Uden Veghel werkt aan een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Buffet € 34,50 - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren aan tafel.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamel - vanille-ijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.

Buffet € 42,50 p.p. - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij aan tafel.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;

  • Kleine huzarensalades
  • Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
  • Cocktail – garnalen – wakame – avocado
  • Gerookte kip – kipkerrie – mango
  • Gerookte forel
  • Hollandse haring & uitjes
  • Parmaham - Meloen
  • Tomaat – olijf – feta – komkommer
  • Pasta – tonijn – tomaat
  • Rode biet - roomkaas

Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamel - vanille-ijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

 * Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.