Eten & Drinken
Restaurant Koosie Uden

Uit eten in Uden

Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks openen de deuren vanaf 17.00 uur en blijft de keuken open tot 22.00 uur. Op zondag zelfs van 16.30 uur tot 22.00 uur.

Op zoek naar een zonterras in Uden? Neem dan plaats op het ruime terras aan de uitgestrekte vijver.

Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen.

Of ga voor gemak, onze chef kok heeft alvast twee menu's samengesteld.

 

Reserveer een tafel

Klik hier om te reserveren voor een feestdag

A la carte dinerkaart

VOORGERECHTEN
VLEES
GANZENLEVER 16.50
Huisgemaakte pastei van ganzenlever -brioche - macadamia nootjes - schuim van appel & noot - kweeperencompote

CARPACCIO 12.75
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

IBERICO 13.75
Dun gesneden Pata Negra ham - structuren van rode & gele biet - kruidensla - vinaigrette van bieten & truffel

VIS
SCHOTSE ZALM 13.75
Huisgerookte zalm - gemarineerde quinoa - limoenappel - sojabonen - kruidensla - avocadocrème

COQUILLE & BUIKSPEK 14.50
Op de plancha gebakken coquille - zacht gegaard buikspek - Vadouvan crème - pastinaak - kruidensla

KRAB & RIVIERKREEFT 14.75
Rivierkreeftstaartjes - snow krab - kruidensla - groene asperge - komkommer - limoenappel - mayonaise van schaaldieren

SOEPEN
BOSPADDENSTOELENSOEP 6.50

Bosui - bundelzwammen - truffelroom

TOMATENSOEP 6.50
Garnituur van soepballen - bosui

POMPOENSOEP 6.50
Bosui - kokos - pompoenblokjes

VEGETARISCH
CAESAR SALADE 11.00
Yoghurtdressing - avocadocrème - gekookt eitje - Parmezaanse kaas - groentechips
Met krokante kip 13.50
Met gebakken gamba’s 15.50

QUINOA 12.50
Salade van quinoa - groene asperge - avocado - feta - gepocheerd ei - Hollandaisesaus

HOOFDGERECHTEN
VLEES

CHATEAUBRIAND 27.50 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas - getrancheerd - Stroganoff & pepersaus
Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.

SPEENBIG 19.50
Zacht gegaard en huisgerookte filet van speenvarken - romige witte bonen - saus van grove mosterd

ENTRECOTE 24.50
Op de plancha gebakken runderentrecote - jus van koriander & sjalotjes

SCHNITZEL 18.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesaus

GRILL BURGER 17.50
Black Angus burger van de grill - uienchutney - bacon - tomaat - Cheddar kaas - zwart brioche brood - ketchup

TOURNEDOS 26.50
Biefstuk van de haas - peper- of Stroganoffsaus

COQ AU VIN 19.50
Gestoofde kippendijen - zilveruitjes - champignon - rode wijn saus

TAMME EENDENBORST 22.50
Op de huid geroosterde eendenborstfilet - bitterbal van linzen & eendenpoot - saus van specerijen

VIS

PASTA ZEEVRUCHTEN 23.50
Pappardelle - rivierkreeft - scampi - vongole - mosselen - saus van schaaldieren

VIS DUO 23.50
Zalmforel - zeebaarsfilet - saus van citroengras & witte wijn

NOORDZEETONG 30.50
Op de graat gebakken - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00

VEGETARISCH
TRUFFEL PAPPARDELLE 18.50

Pappardelle - bospaddenstoelen - groene asperge - rucola - romige truffelsaus

GROENTECURRY 18.50
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes

SENIORENGERECHTEN
VLEES

TOURNEDOS 17.50 
Biefstuk van de haas - peper-of Stroganoffsaus

SCHNITZEL 14.50
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesuas

VIS

ZALMFOREL 15.50
Op de huid gebakken - saus van citroengras & witte wijn

VEGETARISCH

GROENTECURRY 14.50
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes

 

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 8.50
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus 

EXOTISCH FRUIT 8.50
Gebrande ananas - mousse van passievrucht & mango - schuim van exotisch fruit - lychee ijs - kokos makron - dressing van passievrucht 

TARTE TATIN 8.50
Warm appeltaartje - roomijs van kaneel -Zwitserse room 

PRALINÉ 8.50
Mousse van praliné - spongecake van pistache - crème van witte chocolade - ijs van pistache - crumble van pinda’s

BANAAN 8.50
Mousse van banaan - gebrande banaan - ijs van dulce de leche - karamelsaus

PROEVERIJ VOOR 2 18.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

KAASPLANKJE 11.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood

3-gangen Toekan menu € 27,50

VOORGERECHT
Bospaddenstoelensoep
Bundelzwammen - truffelroom - bosui
Of
Pompoensoep
Pompoenblokjes - kokos - bosui

HOOFDGERECHTEN
Vicoriabaars
Op de plancha gebakken filet - Hollandaisesaus
Of
Iberico
Zacht gegaarde varkensfilet - saus van grove mosterd

NAGERECHT
Chocolade
Mousse van melkchocolade - vanille ijs - crème anglaise
Of
Koffie / thee
Met bonbons

3-gangen maandmenu december € 33,50

VOORGERECHT
Paling & Zalm
Huisgemaakte terrine van gerookte zalm & mousse van paling – vergeten groenten – vinaigrette van venkel & appel - kruidensla
Of
Rundertataki
Kort geschroeide runderlende – vinaigrette van Ponzu – rammenas - lotus wortel – krokante knoflook - kruidensla

HOOFDGERECHT
Zeebaars
Op de huid gebakken – groene asperge van de grill – saus van citroengras
Of
Wildzwijn
Wildzwijn filet – puree van aardappel & kastanje – gekonfijte zuurkool - jus van trompette de la mort

NAGERECHT
Kaasplankje
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen – rozijnenbrood –  schuim van honing
Of
Zoet dessert
Zoete creatie van de chef

Kindermenu

Voorgerechten
Gerookte zalmfilet
 6.00
radijs - kruidensla                                                             
Kleine tomatensoep 3.75
gehaktballetjes                                                                 
Gedroogde ham 6.00
vers fruit                                                                            
Kleine runder carpaccio 6.50
rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas                

Hoofdgerechten
Fish & Chips 7.50

kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus -                       
snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel van varkensvlees 9.50
frietjes - appelmoes - mayonaise –            
ketchup – snoeptomaatjes – komkommer
Biefstukje 12.50
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                                      
snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 7.00
frietjes – appelmoes – mayonaise – ketchup -                                 
snoeptomaatjes – komkommer
Kroket of frikandel 7.00
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                      
snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 7.50
rucola - Parmezaanse kaas                                                                
Poffertjes 12 stuks  7.00
poedersuiker - stroop - roomboter                                     

Dessert
Kinderijsje 4.50
met een traktatie uit de grabbelton       

Groepsdiner

Uiteraard bent u van harte welkom om met een groep te dineren. Dit kan zowel in buffetvorm als in een (keuze)menu, de invulling van menu's worden vaak gebaseerd op seizoensgerechten en stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Daarnaast kunt u kiezen voor een diner in buffetvorm. Wij spreken graag persoonlijk uw wensen door zodat uw verwachtingen en ons aanbod naadloos op elkaar afgestemd zijn.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om vooraf een afspraak in te plannen met één van onze ervaren adviseurs, zij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan