Eten & Drinken

Diner à la carte

Ons restaurant is geopend! Bekijk de huidige maatregelen

Heeft u zin om een avondje er lekker tussen uit te gaan? Laat u in de watten leggen en geniet van onze overheerlijke gerechten. Ons personeel helpt u graag met het kiezen van een uitstekende wijn-spijs combinatie. Heeft u minder tijd maar toch zin in een lekkere maaltijd? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner bij Van der Valk Uden.

Reserveer een tafel

Openingstijden restaurant in Uden

Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks staat ons keukenteam van 17.00 tot 22.00 uur klaar om u te voorzien van de lekkerste dinergerechten. Op zondag is het restaurant zelfs van 16.30 uur tot 22.00 uur geopend, zo geniet u ook op de vroege zondagavond van een culinair diner bij Van der Valk Uden.

Dinerkaart Restaurant Koosie

Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen. Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.

Dinerkaart á la carte

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Vitello Tonato 14.25
Kalfsrosbief – tonijn crème – kruidensla – vinaigrette van mosterdzaad & cornichon

Carpaccio 13.50
Black Angus rund –  rucola –  truffelmayonaise – Parmezaanse kaas –  radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.50

VOORGERECHTEN VIS

Paling 17.50
Brioche – kropsla – gerookte palingfilet – zure room – haringkaviaar – cresson

Tonijn tataki 14.50
Dun gesneden – twee bereidingen van avocado – citroenzeste – lotus chips – ponzu vinaigrette – gepofte wilde rijst

Zalm 13.75
Duo van Schotse zalm – tartaar & huis gerookt - crème fraîche – appel – salty fingers

SOEPEN

Kreeftensoep 10.50
Venkel – ravioli van kreeft – room van cognac & bieslook

Tomatensoep 6.75
Bosui – courgette

Kippensoep 6.75
Kippenborst – noedels – bosui

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Burrata 13.50
Kropsla – burrata – aceto uitjes – croutons van zuurdesem – geroosterde tomaatjes – olijvenkruim

Geitenkaas 13.50
Mousse van gerookte geitenkaas – bospeen – appel – pecannoten – zoete aardappel

HOOFDGERECHTEN VLEES

Chateaubriand 29.50 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas (450gr)  getrancheerd  bearnaisesaus & pepersaus. Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.

Runder ribeye 28.00
Grain fed ribeye van de grill – saus van rode wijn en truffel

Tournedos 27.50
Biefstuk van de haas  peper- of bearnaisesaus

Kalf 23.50
Zacht gegaarde kalfsfilet – saus van anijszwammen & dragon

Tamme eend 22.50
Op de huid geroosterde eendenborst filet – compote van mango – saus van VOC specerijen

Maaltijdsalade kip 16.00 of gamba 17.00
Salade mesclun – mango – avocadocreme – croutons – frites

Schnitzel 18.00
Gepaneerde varkensfilet  citroen  remouladesaus

HOOFDGERECHTEN VIS

Lady Sole 28.00
Twee in roomboter gebakken Noordzeetongentjes 220gr p/st – door u zelf te fileren –  gebrande citroen –  Hollandaisesaus – supplement gebakken Picasso 4.00

Zeebaars 22.50
Op de huid geroosterde zeebaarsfilet – compote van geroosterde tomaat – bearnaisesaus

Zalmfilet 22.50
Gebakken filet – beurre blanc – bitterbal van saffraanrisotto

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Raviolli 19.50
Wilde spinazie – artisjok – compote van geroosterde tomaat – raviolli van spinazie en ricotta – gepofte tomaatjes – Hollandaisesaus

Groentecurry (vegan) 19.50
Kruidige bulgur - paksoi - gegrilde courgette - zoete aardappel - kokoscurry - broccoli

SENIORENGERECHTEN

Tournedos 17.75
Biefstuk van de haas –  peper-of bearnaisesaus

Schnitzel 14.50
Gepaneerde varkensfilet –  citroen –  remouladesuas

Lady Sole 17.75
Een in roomboter gebakken Noordzeetong 220 gram  –  door u zelf te fileren – Hollandaisesaus – gebrande citroen

NAGERECHTEN

Proeverij voor 2 19.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

Kaasplankje 11.25
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood

Dame blanche 8.75
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus

Aardbeien romanoff 8.75
Hollandse aardbeien - lavendel crumble - citroen cremeux - vanille ijs

Crème brûlée 8.75
Gebrande crème van sinaasappel & vanille - parfait van bergamot - krokant van specerijen

Yoghurt & rood fruit 8.75
Mousse van rood fruit - espuma van framboos - structuren van yoghurt

Toekan menu € 28.00

Voorgerechten

Kippensoep
Kippenborst –  noedels – bosui 
of
Tomatensoep
Bosui – courgette

Hoofdgerechten

Victoria baars
Gebakken filet – Hollandaisesaus
of
Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

Nagerechten

Rood fruit
Mousse van rood fruit – vanille-ijs –  crumble
of
Koffie of thee
Met bonbons

Menu de Chef € 33.50

Voorgerechten 

Schotse zalm
Duo van Schotse zalm - tartaar & huisgerookt - crème fraîche - appel - salty fingers
of
Carpaccio
Black Angus rund - rucola - Parmezaanse kaas - radijs - truffelmayonaise
Supplement eendenleverkrullen €4.50

Hoofdgerechten

Thaise mosselen
Pannetje gekookte Zeeuwse mosselen - kokos currysaus & verse kruiden
of
Kalfsfilet
Zacht gegaarde kalfsfilet - saus van anijszwammen & dragon

Nagerechten

Kaasplankje
Proeverij van binnen-en buitenlandse kazen - rozijnenbrood -  honing
of
Zoet dessert
Zoete creatie van de chef

Kinderkaart

Voorgerechten

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 6.00

Kleine tomatensoep 3.75

Gedroogde ham met vers fruit 6.00

Kleine rundercarpaccio met rucola, truffel crème en Parmezaanse kaas 6.50

Hoofdgerechten

Fish & Chips 7.50
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 12.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 7.00
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 7.00
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 7.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Dessert

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.50

Terras in Uden

Geniet op het terras van de zomeravonden bij Van der Hotel Uden Veghel. Onze tip, blijf lekker lang natafelen want vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Groepsdiner 

Als één van de weinig restaurants in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren. Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.

3-gangen menu € 28,-

SOEP
Eénzelfde soep voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

3-gangen menu € 33,50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

4-gangen menu € 37,50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

5-gangen menu € 45,50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

KAAS
Kaas nagerecht voor de volledige groep

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

Vraag informatie aan voor een groepsdiner 
      Geheel vrijblijvend met advies op maat

Buffet

Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, Hotel Uden Veghel werkt aan een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Buffet € 32,50 - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren wij op het buffet.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.

Buffet € 39,50 p.p. - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij op het buffet.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;

  • Kleine huzarensalades
  • Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
  • Cocktail – garnalen – wakame – avocado
  • Gerookte kip – kipkerrie – mango
  • Gerookte forel
  • Hollandse haring & uitjes
  • Parmaham - Meloen
  • Tomaat – olijf – feta – komkommer
  • Pasta – tonijn – tomaat
  • Rode biet - roomkaas

Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

 * Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.