Eten & Drinken

Diner

Reserveer een tafel

Bekijk hier het aanbod tijdens nationale feestdagen

Op zoek naar een restaurant in Uden om uiteten te gaan? Dan zit u bij Koosie altijd goed! Of u nu komt voor een uitgebreid diner waarbij u uitstekende wijn-spijs adviezen mag verwachten of wanneer u juist op zoek bent naar een snelle hap nadat u een lange dag on the road bent geweest. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner.

Openingstijden diner

Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks openen de deuren vanaf 17.00 uur en blijft de keuken open tot 21.00 uur. Op zondag zelfs van 16.30 uur tot 21.00 uur.

Terras

Op zoek naar een zonterras in Uden? Neem dan plaats op ons ruime terras aan de uitgestrekte vijver waar zowel zon- als schaduwplaatsen te vinden zijn.

Dinerkaart Restaurant Koosie

Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen.

Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.

A la carte dinerkaart

VOORGERECHTEN
VLEES
GANZENLEVER 16.50
Huisgemaakte pastei van ganzenlever -brioche - macadamia nootjes - schuim van appel & noot - kweeperencompote

CARPACCIO 12.75
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

IBERICO 13.75
Dun gesneden Pata Negra ham - structuren van rode & gele biet - kruidensla - vinaigrette van bieten & truffel

VIS
SCHOTSE ZALM 13.75
Huisgerookte zalm - gemarineerde quinoa - limoenappel - sojabonen - kruidensla - avocadocrème

COQUILLE & BUIKSPEK 14.50
Op de plancha gebakken coquille - zacht gegaard buikspek - Vadouvan crème - pastinaak - kruidensla

KRAB & RIVIERKREEFT 14.75
Rivierkreeftstaartjes - snow krab - kruidensla - groene asperge - komkommer - limoenappel - mayonaise van schaaldieren

SOEPEN
BOSPADDENSTOELENSOEP 6.50

Bosui - bundelzwammen - truffelroom

TOMATENSOEP 6.50
Garnituur van soepballen - bosui

POMPOENSOEP 6.50
Bosui - kokos - pompoenblokjes

VEGETARISCH
CAESAR SALADE 11.00
Yoghurtdressing - avocadocrème - gekookt eitje - Parmezaanse kaas - groentechips
Met krokante kip 13.50
Met gebakken gamba’s 15.50

QUINOA 12.50
Salade van quinoa - groene asperge - avocado - feta - gepocheerd ei - Hollandaisesaus

HOOFDGERECHTEN
VLEES

CHATEAUBRIAND 27.50 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas - getrancheerd - Stroganoff & pepersaus
Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.

SPEENBIG 19.50
Zacht gegaard en huisgerookte filet van speenvarken - romige witte bonen - saus van grove mosterd

ENTRECOTE 24.50
Op de plancha gebakken runderentrecote - jus van koriander & sjalotjes

SCHNITZEL 18.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesaus

GRILL BURGER 17.50
Black Angus burger van de grill - uienchutney - bacon - tomaat - Cheddar kaas - zwart brioche brood - ketchup

TOURNEDOS 26.50
Biefstuk van de haas - peper- of Stroganoffsaus

COQ AU VIN 19.50
Gestoofde kippendijen - zilveruitjes - champignon - rode wijn saus

TAMME EENDENBORST 22.50
Op de huid geroosterde eendenborstfilet - bitterbal van linzen & eendenpoot - saus van specerijen

VIS

PASTA ZEEVRUCHTEN 23.50
Pappardelle - rivierkreeft - scampi - vongole - mosselen - saus van schaaldieren

VIS DUO 23.50
Zalmforel - zeebaarsfilet - saus van citroengras & witte wijn

NOORDZEETONG 30.50
Op de graat gebakken - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00

VEGETARISCH
TRUFFEL PAPPARDELLE 18.50

Pappardelle - bospaddenstoelen - groene asperge - rucola - romige truffelsaus

GROENTECURRY 18.50
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes

SENIORENGERECHTEN
VLEES

TOURNEDOS 17.50 
Biefstuk van de haas - peper-of Stroganoffsaus

SCHNITZEL 14.50
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesuas

VIS

ZALMFOREL 15.50
Op de huid gebakken - saus van citroengras & witte wijn

VEGETARISCH

GROENTECURRY 14.50
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes

 

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 8.50
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus 

EXOTISCH FRUIT 8.50
Gebrande ananas - mousse van passievrucht & mango - schuim van exotisch fruit - lychee ijs - kokos makron - dressing van passievrucht 

TARTE TATIN 8.50
Warm appeltaartje - roomijs van kaneel -Zwitserse room 

PRALINÉ 8.50
Mousse van praliné - spongecake van pistache - crème van witte chocolade - ijs van pistache - crumble van pinda’s

BANAAN 8.50
Mousse van banaan - gebrande banaan - ijs van dulce de leche - karamelsaus

PROEVERIJ VOOR 2 18.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

KAASPLANKJE 11.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood

3-gangen Toekan menu € 27,50

VOORGERECHT
Bospaddenstoelensoep
Bundelzwammen - truffelroom - bosui
Of
Pompoensoep
Pompoenblokjes - kokos - bosui

HOOFDGERECHTEN
Vicoriabaars
Op de plancha gebakken filet - Hollandaisesaus
Of
Iberico
Zacht gegaarde varkensfilet - saus van grove mosterd

NAGERECHT
Chocolade
Mousse van melkchocolade - vanille ijs - crème anglaise
Of
Koffie / thee
Met bonbons

3-gangen maandmenu Maart € 33,50

VOORGERECHT
Gravad Lax
In rode biet gemarineerde Schotse zalm – gerookte knolselderij – limoenappel – crème van mierikswortel – forel kaviaar
Of
Parelhoen
Galantine gemaakt van parelhoen – zoete aardappel – gebrande mais meloesuitjes – crème van eendenlever - kruidensla

HOOFDGERECHT
Dorade
Zacht gegaarde dorade filet – linzen – geroosterde venkel – gerookte paling blokjes - champagnesaus
Of
Duo van rund
Rendang van sukade – biefstuk van de haas – saus van lavas & knoflook

NAGERECHT
Kaasplankje
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen – rozijnenbrood –   schuim van honing
Of
Zoet dessert
Zoete creatie van de chef

Kindermenu

Voorgerechten
Gerookte zalmfilet
 6.00
radijs - kruidensla                                                             
Kleine tomatensoep 3.75
gehaktballetjes                                                                 
Gedroogde ham 6.00
vers fruit                                                                            
Kleine runder carpaccio 6.50
rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas                

Hoofdgerechten
Fish & Chips 7.50

kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus -                       
snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel van varkensvlees 9.50
frietjes - appelmoes - mayonaise –            
ketchup – snoeptomaatjes – komkommer
Biefstukje 12.50
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                                      
snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 7.00
frietjes – appelmoes – mayonaise – ketchup -                                 
snoeptomaatjes – komkommer
Kroket of frikandel 7.00
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                      
snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 7.50
rucola - Parmezaanse kaas                                                                
Poffertjes 12 stuks  7.00
poedersuiker - stroop - roomboter                                     

Dessert
Kinderijsje 4.50
met een traktatie uit de grabbelton       

Groepsdiner

Als één van de weinig locaties in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren.

Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.

3-gangen menu € 27,50

Soep
Eénzelfde soep voor de volledige groep

Hoofdgerecht
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

Nagerecht
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

3-gangen menu € 33,50

Voorgerecht
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

Hoofdgerecht
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

Nagerecht
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

4-gangen menu € 37,50

Voorgerecht
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

Soep
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

Hoofdgerecht
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

Nagerecht
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

5-gangen menu € 45,50

Voorgerecht
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

Soep
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

Hoofdgerecht
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

Kaas
Kaas nagerecht voor de volledige groep

Nagerecht
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

Vraag informatie aan voor een groepsdiner 

Buffet

Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, wij werken met een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om vooraf een afspraak in te plannen met één van onze ervaren adviseurs, zij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op via bovenstaande button zodat u z.s.m. teruggebeld wordt.

Buffet € 32,50 - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren wij op het buffet.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

 Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.

Buffet € 39,50 p.p. - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij op het buffet.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;

  • Kleine huzarensalades
  • Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
  • Cocktail – garnalen – wakame – avocado
  • Gerookte kip – kipkerrie – mango
  • Gerookte forel
  • Hollandse haring & uitjes
  • Parmaham - Meloen
  • Tomaat – olijf – feta – komkommer
  • Pasta – tonijn – tomaat
  • Rode biet - roomkaas

Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

 * Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.