Diner à la carte

Heeft u zin om er een avondje lekker tussen uit te gaan? Laat u in de watten leggen en geniet van onze overheerlijke gerechten. Ons personeel helpt u graag met het kiezen van een uitstekende wijn-spijs combinatie. Heeft u minder tijd maar toch zin in een lekkere maaltijd? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner bij Van der Valk Uden.

Reserveer een tafel

Openingstijden restaurant in Uden

Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks staat ons keukenteam van 17.00 tot 21.30 uur klaar om u te voorzien van de lekkerste dinergerechten. Op zondag is de keuken zelfs van 16.30 uur tot 21.30 uur geopend, zo geniet u ook op de vroege zondagavond van een culinair diner bij Van der Valk Uden.

Dinerkaart Restaurant Koosie

Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen. Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.

 

Dinerkaart a la carte

À LA CARTE DINERKAART 

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN

VLEES

Carpaccio 15.00
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs

Buikspek & scampi 16.50
Zacht gegaard buikspek - krokant gebakken gamba - romanesco - hoisinmayonaise - spicy pumpkin - kruidensla

Iberico 15.50
Dun gesneden Iberico ham - jam van groene tomaat - schuim van Parmezaanse kaas - kropsla - zoetzuur van pompoen - aubergine

SOEPEN

Bospaddenstoelensoep 7.95
Truffelroom - bundelzwammen - bosui

Tomatensoep 7.95
Bosui - courgette

Kippensoep 7.95
Boerengroenten - kippenborst


VIS

Duo van zalm 16.50
Tartaar van gemarineerde Schotse zalm & gerookte zalm - avocadocrème - kropsla - krokant van furikake - limoenmayonaise

Tonijn tataki 17.00
Schrikgebakken tonijn - schuim van wakame - hoisin - spaghetti van komkommer - kruidensla - radijs

VEGETARISCH

Aubergine 14.95
Gepofte aubergine - krokant van furikake - gegrilde groene asperge - huisgemaakte falafel romanesco

Feta & tomaat 14.95
Mousse van feta - structuren van tomaat - Taggiasche olijfjes - kropsla

HOOFDGERECHTEN 

VLEES

Côte de boeuf 35.50 p.p.
Iers ribstuk van het Black Angus rund - saus van tijm en gerookte knoflook - 1000 gram
Dit gerecht serveren we uitsluitend voor 2 personen

Varkenswangetjes 24.50
Zacht gegaarde varkenswangetjes - puree van nicola aardappel & truffel - eigen jus

Oosterse kip 24.50
Noedels - edamame - shiitake - teriyakisaus - gegrilde kip - bosui - kroepoek

Pepersteak 29.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Parelhoen 28.50
Sûpreme van parelhoen - saus van cantharellen - bitterbal van truffelrisotto

Schnitzel 20.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Koosie salade
Mesclun sla - romanesco - pompoen - hoisinmayonaise - frites
Pittige kip 20.00
Gamba 6 stuks 21.50

VIS

Fjord kabeljauw 28.50
Gebakken kabeljauwfilet - kruidenkorst - gepofte tomaatjes - vadouvansaus

Zeebaars 27.00
Op de huis geroosterde filet - groene asperge - Hollandaisesaus

Zalm & scampi 28.00
Op de huid gebakken Schotse zalm - wilde gamba - saus van schaaldieren

VEGETARISCH

Biet Wellington 21.00
Gele biet - bladerdeeg - duxelles van champignons - rode bieten truffeljus - bundelzwammen Bereidingstijd 20 minuten

VEGANISTISCH

Groenten noedels 21.00
Boekwijt noedels - edamame - romanesco - gebrande mais - shiitake - romige saus van venkel

SENIORENGERECHTEN

Pepersteak 21.00
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Schnitzel 18.00
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Zeebaars 20.00
Op de huid geroosterde filet - Hollandaisesaus

 

NAGERECHTEN

Dame Blanche 9.50
Vanille-ijs - slagroom - chocoladeparels - warme chocoladesaus

Macadamia 9.50
Structuren van witte chocolade - citrusschuim - ijs van macadamia noten

Bananen split 9.50
Gebrande banaan - vanille-ijs - crumble van brownie - schuim van gezouten karamel - krokant van banaan - chocolademousse

Cheesecake 9.50
Bastogne koek - bosvruchten compote - sorbetijs van framboos

IJskoffie 6.50
Met slagroom en karamel topping

Kaasplankje 14.95
Selectie van vijf kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat

Sgroppino 6.75
Vodka - cava - limoen

Kinderkaart

Kindergerechten

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet - radijs - kruidensla 7.50

Kleine tomatensoep 4.25

Gedroogde ham - vers fruit 7.50

Kleine rundercarpaccio - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas 8.00

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 8.75
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer

Kinderschnitzel 12.50
Varkensvlees met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje 14.50
Biefstukje met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets 8.00
Kipnuggets met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kroket of frikandel 8.00
Kroket of frkandel met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Pasta Bolognese 9.00
Rucola - Parmezaanse kaas

Poffertjes 8.00
12 stuks - poedersuiker - stroop - roomboter

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 5.00

Toekan menu € 30.50

VOORGERECHT

Kippensoep
Boerengroenten – kippenborst

Of

Tomatensoep
Bosui - courgette

HOOFDGERECHT

Dorade
Op de huid gebakken filet– antiboise saus

Of

Schnitzel
Gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Nougatine
Parfait van nougatine – compote van mango – schuim van crème anglaise

Of

Koffie / thee
Met bonbons

 

Menu de Chef juni € 37.00

VOORGERECHT

Steak Tartaar
Tartaar van rundvlees – cornichon – gerookte eidooier – truffelcrème – Parmezaan crumble

Of

Kabeljauw
Zacht gegaarde kabeljauw – Hollandse garnaal – saffraancrème – bieslookvinaigrette – Nicola aardappel

HOOFDGERECHT

Maishoen
Maishoen suprême – krokante Parmaham – saus van shiitake & bundelzwam

Of  

Heek
Op de huid geroosterd – citrus beurre blanc – gemarineerde venkel – zeekraal

NAGERECHT

Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van ‘Het Kaasatelier’ – noten-rozijnenbrood – honingraat
Meerprijs €3,50

Of

Zoet dessert
Verrassing van de chef

Bekijk hier de allergenenkaart

Terras in Uden

Geniet op het terras van de zomeravonden bij Van der Hotel Uden Veghel. Onze tip, blijf lekker lang natafelen want vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Groepsdiner 

Als één van de weinig restaurants in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren. Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.

Een groepsdiner bieden wij aan vanaf 15 personen. Een a la carte diner is mogelijk tot en met 14 personen.

3-gangen menu € 30.50

SOEP
Eénzelfde soep voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

3-gangen menu € 35.50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

4-gangen menu € 39.50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

5-gangen menu € 51.00

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

KAAS
Kaas nagerecht voor de volledige groep

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

Vraag informatie aan voor een groepsdiner 
      Geheel vrijblijvend met advies op maat

Buffet

Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, Hotel Uden Veghel werkt aan een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Buffet € 36,50 - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren aan tafel.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamel - vanille-ijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.

Buffet € 44,50 p.p. - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij aan tafel.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;

  • Kleine huzarensalades
  • Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
  • Cocktail – garnalen – wakame – avocado
  • Gerookte kip – kipkerrie – mango
  • Gerookte forel
  • Hollandse haring & uitjes
  • Parmaham - Meloen
  • Tomaat – olijf – feta – komkommer
  • Pasta – tonijn – tomaat
  • Rode biet - roomkaas

Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamel - vanille-ijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

 * Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.