Van der Valk Hotel Uden - Veghel

Eten & Drinken
Restaurant Koosie Uden

Diner

Reserveer een tafel

Voor het diner kunt u vanaf 17:00 uur terecht, onze keuken sluit om 22:00 uur. Op zon- en feestdagen serveren wij het diner van 16:30 tot 22:00 uur.

Geniet van de heerlijke zomerse dagen op het terras, deze grenst aan de uitgestrekte vijver, op zomerdagen is het hier goed toeven.

Dinerkaart

Naast onze à la carte kaart stelt onze chef maandelijks een 3-gangen menu samen met gerechten uit het seizoen of kunt u genieten van het Toekan menu.

Benieuwd naar de invulling van het  en het  ?

Groepsdiner

Uiteraard bent u van harte welkom om met een groter gezelschap te komen dineren. Dit kan zowel in buffetvorm als in een (keuze)menu, de invulling van menu's worden vaak gebaseerd op seizoensgerechten en stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Daarnaast kunt u kiezen voor een diner in buffetvorm. Wij spreken graag persoonlijk uw wensen door zodat uw verwachtingen en ons aanbod naadloos op elkaar afgestemd zijn.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om vooraf een afspraak in te plannen met één van onze ervaren salesmedewerkers, zij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan

Kindermenu

In ons restaurant denken wij uiteraard ook aan de kleine gasten. Speciaal voor hen hebben wij een  samengesteld.

Private dining

Wij bieden ook de gelegenheid om met uw gezelschap te dineren in één van onze sfeervolle zalen op de tweede verdieping. 
Graag attenderen wij u erop dat er voor het huren van een aparte ruimte zaalhuur in rekening wordt gebracht.