Eten & Drinken
Restaurant Koosie Uden

Uit eten in Uden

Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks openen de deuren vanaf 17.00 uur en blijft de keuken open tot 22.00 uur. Op zondag zelfs van 16.30 uur tot 22.00 uur.

Op zoek naar een zonterras in Uden? Neem dan plaats op het ruime terras aan de uitgestrekte vijver.

Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen.

Of ga voor gemak, onze chef kok heeft alvast twee menu's samengesteld.

 

Reserveer een tafel

A la carte dinerkaart

VOORGERECHT

VLEES
Vitello Tonato 14.00
Huisgebraden kalfsrosbief - tonijnmayonaise - kruidensla - gefrituurde kappertjes - olijven
Iberico 13.50
Dun gesneden pata negra ham – structuren van tomaat – buffelmozzarella – basilicumcrème - krokant van Parmezaan
Carpaccio 12.75
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

SOEP
Vissoep 9.50

Bouillon getrokken van schaaldieren - mosselen - gamba - Hollandse garnalen - bosui - venkel
Tomatensoep 6.25
Garnituur van soepballen - bosui
Kippensoep 6.25
Noedels - bosui - kippenborst

VIS
Tonijn & Calamaris 14.50

Tartaar van rode tonijn - krokante calamaris - crème van aubergine - pittige aioli - gekonfijte
paprika
Cocktail Crevette 14.50
Hollandse garnalen - lobbige cocktailmayonaise - komkommer - kropsla - citroen
Zalm 13.75
Huisgerookte Schotse zalm - avocado - yoghurt - komkommer - sjalot - citroen - vanille olie

VEGETARISCH
Mozzarella 13.50
Buffelmozzarella - structuren van tomaat - crème van basilicum - krokant van Parmezaan
Caesar salade 10.50
Yoghurtdressing - avocadocrème - gekookt eitje - Parmezaanse kaas - groentechips
Met krokante kip 13.00
Met gebakken gamba’s 15.00

HOOFDGERECHT 

VLEES
Chateaubriand (2p) 27.50 p.p.

Mooiste stuk van de ossenhaas - getrancheerd - Stroganoff & pepersaus
Tournedos 26.50
Biefstuk van de haas - peper- of Stroganoffsaus
Ribeye 26.00
Op de plancha gebakken runder ribeye - 250 gram - kruidenboter
Kalfspicanha 23.50
Op de plancha gebakken kalfsfilet - jus van kalfsfond & dragon
Buikspek & Gamba 20.00
Krokant buikspek - gebakken gamba - hoisin - gembersaus
Poussin 19.50
In de oven gebraden piepkuiken – knoflook – tijm – citroenmayonaise
Grill Burger 17.50
Black Angus burger van de grill - uienchutney - bacon - tomaat - Cheddar kaas - zwart brioche
brood - ketchup
Schnitzel 17.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesaus

VIS
Noordzeetong 29.50

Op de graat gebakken - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00
Proeverij van Vis 23.75
Schotse zalm - gamba - zeebaars - mosselen - saffraansaus
Kabeljauw 21.75
Op de huid gebakken kabeljauwfilet - bitterbal van risotto - Hollandaisesaus

VEGETARISCH
Groentecurry 18.50

Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes
Vega Beyond Burger 17.50
Uienchutney – zwart brioche brood – tomaat – gegrilde courgette – Cheddar kaas

SENIORENGERECHTEN
Tournedos 17.50

Biefstuk van de haas - peper-of Stroganoffsaus
Schnitzel 14.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesuas
Schotse Zalm 15.50
Zalm – Hollandaisesaus
Groentecurry 14.00
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes

NAGERECHTEN
Proeverij voor 2 17.50

Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie
Kaasplankje 11.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood
Dame Blanche 8.50
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus
Temptation van Chocolade & Rood fruit 8.50
Parfait van witte chocolade - structuren van rood fruit - mousse van melkchocolade
Aardbeiden 8.50
Mousse van aardbeien - krokant van lavendel - aardbeien-cheesecake ijs - verse aardbeien
Sabayon 8.00
Salade van gemarineerd rood fruit - Gin-tonic ijs - sabayon
Citrus & Kwark 8.00
Mousse van boerenkwark - crème van citroen - marshmallow van grapefruit - limoen & kwark ijs - schuim van sinaasappel

 

3-gangen Toekan menu € 27,50

Voorgerecht
Kippensoep

Noedels – kippenborst – bosui
Of
Tomatensoep
Garnituur van soepballen – bosui

Hoofdgerecht
Zalm

Op de plancha gebakken – Hollandaisesaus
Of
Steak
Hollandse biefstuk - pepersaus

Nagerecht
Aardbeien

Mousse van aardbeien – vanille-ijs – sabayon
Of
Koffie / thee
Met bonbons

3-gangen maandmenu Augustus € 33,50

VOORGERECHT
Tonijn
Tartaar van rode tonijn – Zeeuwse mosselen – bulgur –krokant van zeewier – schuim van Ras el Hanout
Of
Steak tartaar
Huisgerookte rundertartaar – gepocheerd eitje –crème van doperwten – gefrituurde kappertjes

HOOFDGERECHT
Mosselen
Gekookte Zeeuwse mosselen – klassieke wijze – kerriesaus - cocktailsaus
Of
Parelhoen
Op de huid gebakken filet – romige parelgort met truffel –  cantharellensaus

NAGERECHT
Kaasplankje
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen – rozijnenbrood – appelstroop
Of
Zoet dessert
Verrassing van de Chef

Kindermenu

Voorgerechten
Gerookte zalmfilet
 6.00
radijs - kruidensla                                                             
Kleine tomatensoep 3.75
gehaktballetjes                                                                 
Gedroogde ham 6.00
vers fruit                                                                            
Kleine runder carpaccio 6.50
rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas                

Hoofdgerechten
Fish & Chips 7.50

kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus -                       
snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel van varkensvlees 9.50
frietjes - appelmoes - mayonaise –            
ketchup – snoeptomaatjes – komkommer
Biefstukje 12.50
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                                      
snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 7.00
frietjes – appelmoes – mayonaise – ketchup -                                 
snoeptomaatjes – komkommer
Kroket of frikandel 7.00
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                      
snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 7.50
rucola - Parmezaanse kaas                                                                
Poffertjes 12 stuks  7.00
poedersuiker - stroop - roomboter                                     

Dessert
Kinderijsje 4.50
met een traktatie uit de grabbelton       

Groepsdiner

Uiteraard bent u van harte welkom om met een groep te dineren. Dit kan zowel in buffetvorm als in een (keuze)menu, de invulling van menu's worden vaak gebaseerd op seizoensgerechten en stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Daarnaast kunt u kiezen voor een diner in buffetvorm. Wij spreken graag persoonlijk uw wensen door zodat uw verwachtingen en ons aanbod naadloos op elkaar afgestemd zijn.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om vooraf een afspraak in te plannen met één van onze ervaren adviseurs, zij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan