Diner à la carte
Heeft u zin om er een avondje lekker tussen uit te gaan? Laat u in de watten leggen en geniet van onze overheerlijke gerechten. Ons personeel helpt u graag met het kiezen van een uitstekende wijn-spijs combinatie. Heeft u minder tijd maar toch zin in een lekkere maaltijd? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner bij Van der Valk Uden.
Openingstijden restaurant in Uden
Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks staat ons keukenteam van 17.00 tot 21.30 uur klaar om u te voorzien van de lekkerste dinergerechten. Op zondag is de keuken zelfs van 16.30 uur tot 21.30 uur geopend, zo geniet u ook op de vroege zondagavond van een culinair diner bij Van der Valk Uden.
Dinerkaart Restaurant Koosie
Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen. Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.
À LA CARTE DINERKAART
Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.
VOORGERECHTEN
VLEES
Carpaccio 14.50
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4,50
Boerderijkip 16.00
Rouleaux van boerderijkip - eendenleverpaté - mango - gebrande mais - vadouvancrème
Livar Ham 15.50
Dun gesneden Coppaham van Livar varken - mousse van ham - ingemaakte groenten - kruidensla - olijfolie
SOEPEN
Vissoep 11.00
Venkel - scampi - mossel - bosui
Tomatensoep 7.25
Bosui - courgette
Kippensoep 7.25
Noedels - bosui - kippenborst
VIS
Beekforel 14.50
Huisgerookte forelfilet - mierikswortelmousse - frisse appel - zalmkaviaar - amandelkrokant - cresson - dressing van mosterdzaad
Tonijn 16.50
Kort geschroeide rode tonijn - yuzu mayonaise - gepofte rijst - gel van soja - zoetzuur van komkommer - cresson
VEGETARISCH
Burrata 15.50
Salsa van tomaat - 'Hollandse burrata' - kropsla - olijfolie - olijvenkruim - crouton
Avocado 14.50
Mousse van avocado - gemarineerde artisjok - krokant van pappadum - vadouvancrème - gepofte wilde rijst
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Poussin 24.50
Op de karkas geroosterde krielkip - saus van truffel & bospaddenstoelen
Duo van kalf 26.50
Zacht gegaarde filet - ravioli van kalfswang - jus van kalf & zwarte knoflook
Varkenshaas 23.50
Twee medaillons - bospaddenstoelensaus
Pepersteak 27.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus
Picanha 29.50
Runderstaartstuk van de grill - stroganoffsaus
Schnitzel 20.00
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus
Maaltijdsalade
Mesclun sla - mangochutney - avocadocrème - croutons - frieten
Met krokante kip 18.50
Met gamba - 6 stuks 19.50
VIS
Zeebaars & Mossel 25.50
Zeeuwse mosselen - op de huid gebakken zeebaarsfilet - venkel - saus van citroengras
Zalm & Gamba 26.50
Zalmfilet - wilde gamba - kreeftensaus
Lady sole 32.50
Twee stuks (220 gram per stuk) - in roomboter gebakken - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00
VEGETARISCH
Artisjok & Spinazie 19.50
Romige rigatoni pasta - ricotta - gepofte tomaatjes - artisjokharten - gesmoorde spinazie
VEGANISTISCH
Risotto 19.50
Risotto - sojabonen - gebrande mais - linzen - tomaat - venkel
SENIORENGERECHTEN
Pepersteak 19.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus
Schnitzel 17.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus
Lady sole 22.50
1 stuk (220 gram per stuk) - in roomboter gebakken - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00
NAGERECHTEN
Dame Blanche 9.00
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus
Chocolade 9.00
Huisgemaakte chocolade ganache taart - Bastogne koek - lobbige vanillecrème - karamel - zeezout-ijs
Kaasplankje 14.50
Selectie van vijf kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat
Hollandse Aardbeien 9.00
Udense aardbeien van boer Jan & Birgitte - vanille-ijs - Romanoffsaus - oublie koek
Lente Potje 9.00
Rood fruit - ricotta crème - crumble van lavendel - frambozenijs - bloemetjes
Sgroppino 6.75
Vodka - cava - limoen
Kindergerechten
VOORGERECHTEN
Gerookte zalmfilet - radijs - kruidensla 6.00
Kleine tomatensoep 3.75
Gedroogde ham - vers fruit 6.00
Kleine rundercarpaccio - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas 6.50
HOOFDGERECHTEN
Fish & Chips 7.50
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel 9.50
Varkensvlees met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Biefstukje 12.50
Biefstukje met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 7.00
Kipnuggets met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Kroket of frikandel 7.00
Kroket of frkandel met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas
Poffertjes 7.00
12 stuks - poedersuiker - stroop - roomboter
DESSERT
Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.50
VOORGERECHT
Schotse Zalm
Huisgerookte Schotse zalm - gebrande witte asperge - crème van gerookte eidooier - Nicola aardappel
Of
Vitello Tonato
Dun gesneden kalfsrosbief - tonijncrème - kruidensla - vinaigrette van mosterdzaad en cornichon
Of
Aspergesoep
Romige soep van witte asperge - asperge puntjes - Hollandse garnaaltjes - peterselieroom
HOOFDGERECHT
Dorade
Op de huid geroosterde doradefilet - saus van saffraan - gegrilde groene asperges
Of
Asperge Flamande
Witte asperges - boerenham - gepocheerd ei - aardappelmousseline - nootmuskaat - botersaus
NAGERECHT
Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat
Meerprijs €3,50
Of
Zoet dessert
Zoete creatie van de chef
VOORGERECHT
Kippensoep
Noedels - bosui - kippenborst
Of
Tomatensoep
Bosui - courgette
HOOFDGERECHT
Kabeljauw
Op de huid gebakken - saus van tomaat & sjalot
Of
Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus
NAGERECHT
Parfait van nougatine
Roodfruit compote - crème anglaise
Of
Koffie / thee
Met bonbons
Terras in Uden
Geniet op het terras van de zomeravonden bij Van der Hotel Uden Veghel. Onze tip, blijf lekker lang natafelen want vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang.
Groepsdiner
Als één van de weinig restaurants in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren. Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.
Een groepsdiner bieden wij aan vanaf 11 personen. Een a la carte diner is mogelijk tot en met 10 personen.
SOEP
Eénzelfde soep voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
KAAS
Kaas nagerecht voor de volledige groep
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
Vraag informatie aan voor een groepsdiner
Geheel vrijblijvend met advies op maat
Buffet
Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, Hotel Uden Veghel werkt aan een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.
Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.
Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren aan tafel.
- Tomatensoep
- Groentensoep
- Pompoensoep
- Bospaddenstoelensoep
Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;
- Varkenshaas - pepersaus
- Kipfilet - bospaddenstoelensaus
- Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
- Kipsate - satesaus
- Gehaktballetjes - tomatensaus
- Baarsfilet - Hollandaisesaus
- Zalmfilet - wittewijnsaus
Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;
- Aardappelkroketten
- Gebakken rijst met groenten
- Sperzieboontjes
- Roomaardappels
- Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade
Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;
- Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
- Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
- Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise
* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.
Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.
Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij aan tafel.
- Tomatensoep
- Groentensoep
- Pompoensoep
- Bospaddenstoelensoep
Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;
- Kleine huzarensalades
- Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
- Cocktail – garnalen – wakame – avocado
- Gerookte kip – kipkerrie – mango
- Gerookte forel
- Hollandse haring & uitjes
- Parmaham - Meloen
- Tomaat – olijf – feta – komkommer
- Pasta – tonijn – tomaat
- Rode biet - roomkaas
Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;
- Varkenshaas - pepersaus
- Kipfilet - bospaddenstoelensaus
- Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
- Kipsate - satesaus
- Gehaktballetjes - tomatensaus
- Baarsfilet - Hollandaisesaus
- Zalmfilet - wittewijnsaus
Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;
- Aardappelkroketten
- Gebakken rijst met groenten
- Sperzieboontjes
- Roomaardappels
- Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade
Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;
- Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
- Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
- Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise
* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.