restaurant-uden

Diner à la carte

Ons restaurant is geopend! Bekijk de huidige maatregelen

Heeft u zin om een avondje er lekker tussen uit te gaan? Laat u in de watten leggen en geniet van onze overheerlijke gerechten. Ons personeel helpt u graag met het kiezen van een uitstekende wijn-spijs combinatie. Heeft u minder tijd maar toch zin in een lekkere maaltijd? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner bij Van der Valk Uden.

Reserveer een tafel

Openingstijden restaurant in Uden

Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks staat ons keukenteam van 17.00 tot 22.00 uur klaar om u te voorzien van de lekkerste dinergerechten. Op zondag is het restaurant zelfs van 16.30 uur tot 22.00 uur geopend, zo geniet u ook op de vroege zondagavond van een culinair diner bij Van der Valk Uden.

Dinerkaart Restaurant Koosie

Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen. Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.

Dinerkaart á la carte

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Kalf 13.50
Kalfstartaar - bitterbal van kalfswang - gegrilde groene asperge - vadouvan cremè - kruidensla

Carpaccio 13.50
Black Angus rund –  rucola –  truffelmayonaise – Parmezaanse kaas –  radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.50

Eend 14.00
Gerookte eendenborst - gemarineerde rode kool - toffee van pompoen - knolselderij & truffel - krokant van peperkoek

VOORGERECHTEN VIS

Paling 17.50
Brioche – kropsla – gerookte palingfilet – zure room – haringkaviaar – cresson

Zalm 14.00
Gemarineerde zalm – rode biet - crème van mierikswortel – limoenappel – dille - kruidensla

SOEPEN

Pompoensoep 6.95
Flespompoen - bundelzwam - kokos

Tomatensoep 6.75
Bosui – courgette

Uiensoep 6.75
Bosui - uiencrouton

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Biet 13.50
Carpaccio van gele biet - rode biet - kroketje van oude kaas - knolselderij & truffelcrème - aceto uitjes - kruidensla 

Pompoen 13.50
Gerookte geitenkaas - zoetzuur van pompoen - toffee van pompoen - limoenappel - macadamianootjes - cresson

HOOFDGERECHTEN VLEES

Chateaubriand 31.50 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas (450gr)  getrancheerd  bearnaisesaus & pepersaus. Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.

Hert 26.50
Zacht gegaarde hertenrugfilet - gegrilde pastinaak - rode wijn & truffelsaus

Tournedos 29.50
Biefstuk van de haas  peper- of bearnaisesaus

Surf & Turf 23.50
Buikspek zacht gegaard – gelakt en krokant gebakken - wilde gamba - saus van schaaldieren

Boeuf Bourguignon 23.50
Rundvlees gestoofd in rode wijn - puree van Nicola aardappel & Epoisses kaas

Maaltijdsalade krokante kip of falafel 17.50
Salade mesclun – mangochutney – avocadocremè – croutons – frieten

Schnitzel 18.50
Gepaneerde varkensfilet  gebrande citroen  remouladesaus

HOOFDGERECHTEN VIS

Lady Sole 28.50
Twee in roomboter gebakken Noordzeetongentjes 220gr p/st – door u zelf te fileren –  gebrande citroen –  Hollandaisesaus – supplement gebakken Picasso 4.00

Kabeljauw & Lardo 24.50
Gebakken kabeljauwfilet bedekt met Lardo Nostrano - bitterbal van truffelrisotto - rode wijnsaus

Roodbaars & Gamba 24.50
Op de huid geroosterde roodbaarsfilet - wilde gamba  - jus van schaaldieren

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Truffel Pappardelle 19.50
Romige truffel pappardelle - bospaddenstoelen - gegrilde groene asperge - Parmezaanse kaas - rucola

VEGANISTISCH HOOFDGERECHTEN

Rendang 19.50
Rendag van fopkip - kruidige bulger - Romanesco 

 

SENIORENGERECHTEN

Tournedos 19.00
Biefstuk van de haas –  peper-of bearnaisesaus

Schnitzel 15.50
Gepaneerde varkensfilet –  gebrande citroen –  remouladesuas

Lady Sole 18.50
Een in roomboter gebakken Noordzeetong 220 gram  –  door u zelf te fileren – Hollandaisesaus – gebrande citroen 
Supplement gebakken Picasso 4.00

NAGERECHTEN

Tartelette 9.00
Taartje van praline & citroen - sorbetijs van bloedsinaasappel

Kaasplankje 12.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honingraat - vijgenbrood

Dame blanche 9.00
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus

Blondie 9.00
Huisgemaakte blondie - luchtige gezouten toffee - ijs van chocolade & pecannoten - citroencremè

Tropical Temptation 9.00
Een verleiding van ananas - mango - ijs - passievrucht & kokos schuim 

Sgroppino 6.50
Vodka - cava - limoen 

Menu de Chef € 34,50

Voorgerechten

Zalm
Gemarineerde zalm - mierikswortelcrème - rode biet - limoenappel -
dille - kruidensla
of
Runder tataki 
Kort geschroeide runderlende - Japanse mayonaise - krokante uitjes - rettich- krokant van sesam en cresson

Hoofdgerechten

Roodbaars & gamba 
Op de huid geroosterde roodbaars - wilde gamba - jus van schaaldieren
of
Flat iron steak
Grain fed runder sukade - saus van rode wijn & truffel                                                                                                                             

Nagerechten

Kaas
Proeverij van binnen- en buitenlandse kaas -  honingraat - vijgenbrood 
of
Zoet 
Een verrassing van de chef 

Toekan menu € 29,50

Voorgerechten 

Tomatensoep
Bosui - courgette
of
Pompoensoep
Flespompoen - bundelzwam - kokos

Hoofdgerechten

Zalmfilet
Op de plancha gebakken zalmfilet - Hollandaisesaus
of
Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remoulade saus 

Nagerechten

Bananenmousse
Bananenousse - vanille-ijs - toffee
of
Koffie/thee
Met bonbons

Kinderkaart

Voorgerechten

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 6.00

Kleine tomatensoep 3.75

Gedroogde ham met vers fruit 6.00

Kleine rundercarpaccio met rucola, truffel crème en Parmezaanse kaas 6.50

Hoofdgerechten

Fish & Chips 7.50
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 12.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 7.00
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 7.00
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 7.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Dessert

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.50

Terras in Uden

Geniet op het terras van de zomeravonden bij Van der Hotel Uden Veghel. Onze tip, blijf lekker lang natafelen want vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Groepsdiner 

Als één van de weinig restaurants in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren. Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.

3-gangen menu € 29,50

SOEP
Eénzelfde soep voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

3-gangen menu € 34,50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld. 

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert. 

4-gangen menu € 38,50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

5-gangen menu € 46,50

VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep

HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse

KAAS
Kaas nagerecht voor de volledige groep

NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep

Vanaf 40 personen wordt één vast menu* voorgesteld.

Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.

*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.

Vraag informatie aan voor een groepsdiner 
      Geheel vrijblijvend met advies op maat

Buffet

Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, Hotel Uden Veghel werkt aan een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

Buffet € 34,50 - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren wij op het buffet.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.

Buffet € 42,50 p.p. - vanaf 35 personen

Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.

Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij op het buffet.

  • Tomatensoep
  • Groentensoep
  • Pompoensoep
  • Bospaddenstoelensoep

Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;

  • Kleine huzarensalades
  • Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
  • Cocktail – garnalen – wakame – avocado
  • Gerookte kip – kipkerrie – mango
  • Gerookte forel
  • Hollandse haring & uitjes
  • Parmaham - Meloen
  • Tomaat – olijf – feta – komkommer
  • Pasta – tonijn – tomaat
  • Rode biet - roomkaas

Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;

  • Varkenshaas - pepersaus
  • Kipfilet - bospaddenstoelensaus
  • Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
  • Kipsate - satesaus
  • Gehaktballetjes - tomatensaus
  • Baarsfilet - Hollandaisesaus
  • Zalmfilet - wittewijnsaus

Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;

  • Aardappelkroketten
  • Gebakken rijst met groenten
  • Sperzieboontjes
  • Roomaardappels
  • Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade

Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;

  • Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
  • Oma's appeltaart - karamelijs - crème anglaise
  • Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise

 * Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.