Diner à la carte
Heeft u zin om er een avondje lekker tussen uit te gaan? Laat u in de watten leggen en geniet van onze overheerlijke gerechten. Ons personeel helpt u graag met het kiezen van een uitstekende wijn-spijs combinatie. Heeft u minder tijd maar toch zin in een lekkere maaltijd? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner bij Van der Valk Uden.
Openingstijden restaurant in Uden
Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks staat ons keukenteam van 17.00 tot 21.30 uur klaar om u te voorzien van de lekkerste dinergerechten. Op zondag is de keuken zelfs van 16.30 uur tot 21.30 uur geopend, zo geniet u ook op de vroege zondagavond van een culinair diner bij Van der Valk Uden.
Dinerkaart Restaurant Koosie
Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen. Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.
À LA CARTE DINERKAART
Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.
VOORGERECHTEN
VLEES
Carpaccio 15.00
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Eendenborst 16.50
Gerookte eendenborst - pastei van eendenlever - gebrande maïs - peperkoek - pastinaakcrème - bietenschuim
Kalf & paling 15.50
Kalfstartaar - gerookte paling - pompoen - zuurdesem krokant - artisjokcrème - kruidensla - zwarte knoflookmayonaise
SOEPEN
Bospaddenstoelensoep 7.50
Truffelroom - bundelzwammen - bosui
Tomatensoep 7.50
Bosui - courgette
Zoete aardappelsoep 7.50
Kokos - zoete aardappel - bundelzwammen - bosui
VIS
Zalmforel 15.00
Huisgerookte zalmforel - pastinaakcrème - haringkaviaar - rode biet - kruidensla - dilledressing
Coquille & coppa ham 16.50
Dun gesneden wildzwijn Coppa ham - Coquille Saint-Jacques - schuim van oude geitenkaas van de Bettinehoeve - kruidensla - pompoen
VEGETARISCH
Artisjok 14.50
Gemarineerde artisjok - crème van artisjok -zwarte knoflookmayonaise - witlof - zuurdesem krokant - zoetzuur van pompoen
Biet & geitenkaas 14.50
Structuren van gele en rode biet - peperkoek - schuim van oude geitenkaas van de Bettinehoeve
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Hert 27.50
Gebakken hertenbiefstuk - chips van schorseneren - aalbessen - rode wijn truffelsaus
Flat iron steak 29.00
Black Angus sukade van de plancha - saus van sjalotten - anijszwammen
Varkenshaas 25.00
Twee medaillons - bospaddenstoelensaus
Pepersteak 28.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus
Tamme eend 29.00
Op de huid geroosterde eendenborstfilet - ravioli van eend - saus van rode wijn
Schnitzel 20.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus
Najaarssalade 19.50
Mesclun sla - rode biet - bundelzwammen - pompoen - rode kool - pittige kip - zwarte knoflookmayonaise
VIS
Schotse zalm 27.50
Op de huid geroosterde filet - Coquille Saint-Jacques - saus van citroengras
Scampi 26.50
Linguine - venkel - bosui - gepofte tomaatjes - acht gebakken scampi's - romige vissaus
Lady sole 36.00
Twee stuks (220 gram per stuk) - in roomboter gebakken - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00
VEGETARISCH
Mac & cheese 19.50
Gebakken bloemkool - pompoencrème - bitterbal van mac & cheese - anijszwammen - bearnaisesaus
VEGANISTISCH
Groentecurry 19.50
Wilde rijst - kokos currysaus - broccoli - kidneybonen - gebrande maïs- gepofte tomaat
SENIORENGERECHTEN
Pepersteak 20.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus
Schnitzel 17.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus
Lady sole 24.50
1 stuk (220 gram per stuk) - in roomboter gebakken - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00
NAGERECHTEN
Dame Blanche 9.25
Vanille-ijs - slagroom - chocoladeparels - warme chocoladesaus
Koffie & chocolade 9.25
Mousse van witte chocolade - ganache van Valrhona chocolade - schuim van cappuccino - sorbet van espresso - krokant van chocolade
Kaasplankje 14.75
Selectie van vijf kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat
Banaan 9.25
Mousse van banaan en mango - ijs van piña colada - schuim van kokos - gepofte wilde rijst - gebrande banaan
Hazelnoot & citroen 9.25
Cake van hazelnoot - roomijs van citroen - mousse van praline - citroencrème - citroen-vanille olie
IJskoffie 6.25
Met slagroom en karamel topping
Sgroppino 6.75
Vodka - cava - limoen
Kindergerechten
VOORGERECHTEN
Gerookte zalmfilet - radijs - kruidensla 6.00
Kleine tomatensoep 3.75
Gedroogde ham - vers fruit 6.00
Kleine rundercarpaccio - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas 6.50
HOOFDGERECHTEN
Fish & Chips 7.50
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel 9.50
Varkensvlees met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Biefstukje 12.50
Biefstukje met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 7.00
Kipnuggets met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Kroket of frikandel 7.00
Kroket of frkandel met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas
Poffertjes 7.00
12 stuks - poedersuiker - stroop - roomboter
DESSERT
Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.50
VOORGERECHT
Zoete aardappelsoep
Bundelzwammen - bosui - kokos
Of
Tomatensoep
Bosui - courgette
HOOFDGERECHT
Zalm filet
Op de huid gebakken - hollandaise saus
Of
Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus
NAGERECHT
Bastogne
Parfait van Bastogne koek - compote van wilde bosbessen - schuim van karamel
Of
Koffie / thee
Met bonbons
VOORGERECHT
Biet
Gepofte gele biet – Bettine grand cru geitenkaas – zuurdesem krokant – kruidensla – limoenappel – gemarineerde oerbiet
Of
Paling
Grietfilet– aardappelmousse - Romanesco - cresson – gerookte paling – crème van eierdooier
HOOFDGERECHT
Dorade
Op de huid geroosterde filet – compote van tomaat – luchtige saus van miso
Of
Rund
Runderentrecôte – crème van gebakken uien – saus van sjalot
NAGERECHT
Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van ‘Het Kaasatelier’ – noten-rozijnenbrood – honingraat
Meerprijs €3,50
Of
Zoet dessert
Verrassing van de chef
Terras in Uden
Geniet op het terras van de zomeravonden bij Van der Hotel Uden Veghel. Onze tip, blijf lekker lang natafelen want vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang.
Groepsdiner
Als één van de weinig restaurants in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren. Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.
Een groepsdiner bieden wij aan vanaf 15 personen. Een a la carte diner is mogelijk tot en met 14 personen.
SOEP
Eénzelfde soep voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
KAAS
Kaas nagerecht voor de volledige groep
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
Vraag informatie aan voor een groepsdiner
Geheel vrijblijvend met advies op maat
Buffet
Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, Hotel Uden Veghel werkt aan een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.
Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.
Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren aan tafel.
- Tomatensoep
- Groentensoep
- Pompoensoep
- Bospaddenstoelensoep
Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;
- Varkenshaas - pepersaus
- Kipfilet - bospaddenstoelensaus
- Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
- Kipsate - satesaus
- Gehaktballetjes - tomatensaus
- Baarsfilet - Hollandaisesaus
- Zalmfilet - wittewijnsaus
Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;
- Aardappelkroketten
- Gebakken rijst met groenten
- Sperzieboontjes
- Roomaardappels
- Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade
Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;
- Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
- Oma's appeltaart - karamel - vanille-ijs - crème anglaise
- Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise
* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.
Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.
Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij aan tafel.
- Tomatensoep
- Groentensoep
- Pompoensoep
- Bospaddenstoelensoep
Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;
- Kleine huzarensalades
- Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
- Cocktail – garnalen – wakame – avocado
- Gerookte kip – kipkerrie – mango
- Gerookte forel
- Hollandse haring & uitjes
- Parmaham - Meloen
- Tomaat – olijf – feta – komkommer
- Pasta – tonijn – tomaat
- Rode biet - roomkaas
Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;
- Varkenshaas - pepersaus
- Kipfilet - bospaddenstoelensaus
- Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
- Kipsate - satesaus
- Gehaktballetjes - tomatensaus
- Baarsfilet - Hollandaisesaus
- Zalmfilet - wittewijnsaus
Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;
- Aardappelkroketten
- Gebakken rijst met groenten
- Sperzieboontjes
- Roomaardappels
- Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade
Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;
- Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
- Oma's appeltaart - karamel - vanille-ijs - crème anglaise
- Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise
* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.