Diner à la carte
Heeft u zin om er een avondje lekker tussen uit te gaan? Laat u in de watten leggen en geniet van onze overheerlijke gerechten. Ons personeel helpt u graag met het kiezen van een uitstekende wijn-spijs combinatie. Heeft u minder tijd maar toch zin in een lekkere maaltijd? Ook dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij houden rekening met uw wensen en u geniet onbezorgd van een uitstekend diner bij Van der Valk Uden.
Openingstijden restaurant in Uden
Restaurant Koosie staat in Uden bekend om de ruime openingstijden, dagelijks staat ons keukenteam van 17.00 tot 21.30 uur klaar om u te voorzien van de lekkerste dinergerechten. Op zondag is de keuken zelfs van 16.30 uur tot 21.30 uur geopend, zo geniet u ook op de vroege zondagavond van een culinair diner bij Van der Valk Uden.
Dinerkaart Restaurant Koosie
Wij bieden u de vrijheid om een keuze te maken van de uitgebreide a la carte menukaart, u bepaalt zelf het aantal gangen en de combinaties binnen deze gangen. Of ga voor gemak, onze chef-kok heeft alvast twee menu's samengesteld.
À LA CARTE DINERKAART
Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.
VOORGERECHTEN
VLEES
Carpaccio 15.00
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Buikspek & scampi 16.50
Zacht gegaard buikspek - krokant gebakken gamba - romanesco - hoisinmayonaise - spicy pumpkin - kruidensla
Iberico 15.50
Dun gesneden Iberico ham - jam van groene tomaat - schuim van Parmezaanse kaas - kropsla - zoetzuur van pompoen - aubergine
SOEPEN
Bospaddenstoelensoep 7.95
Truffelroom - bundelzwammen - bosui
Tomatensoep 7.95
Bosui - courgette
Kippensoep 7.95
Boerengroenten - kippenborst
VIS
Duo van zalm 16.50
Tartaar van gemarineerde Schotse zalm & gerookte zalm - avocadocrème - kropsla - krokant van furikake - limoenmayonaise
Tonijn tataki 17.00
Schrikgebakken tonijn - schuim van wakame - hoisin - spaghetti van komkommer - kruidensla - radijs
VEGETARISCH
Aubergine 14.95
Gepofte aubergine - krokant van furikake - gegrilde groene asperge - huisgemaakte falafel romanesco
Feta & tomaat 14.95
Mousse van feta - structuren van tomaat - Taggiasche olijfjes - kropsla
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Côte de boeuf 35.50 p.p.
Iers ribstuk van het Black Angus rund - saus van tijm en gerookte knoflook - 1000 gram
Dit gerecht serveren we uitsluitend voor 2 personen
Varkenswangetjes 24.50
Zacht gegaarde varkenswangetjes - puree van nicola aardappel & truffel - eigen jus
Oosterse kip 24.50
Noedels - edamame - shiitake - teriyakisaus - gegrilde kip - bosui - kroepoek
Pepersteak 29.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus
Parelhoen 28.50
Sûpreme van parelhoen - saus van cantharellen - bitterbal van truffelrisotto
Schnitzel 20.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus
Koosie salade
Mesclun sla - romanesco - pompoen - hoisinmayonaise - frites
Pittige kip 20.00
Gamba 6 stuks 21.50
VIS
Fjord kabeljauw 28.50
Gebakken kabeljauwfilet - kruidenkorst - gepofte tomaatjes - vadouvansaus
Zeebaars 27.00
Op de huis geroosterde filet - groene asperge - Hollandaisesaus
Zalm & scampi 28.00
Op de huid gebakken Schotse zalm - wilde gamba - saus van schaaldieren
VEGETARISCH
Biet Wellington 21.00
Gele biet - bladerdeeg - duxelles van champignons - rode bieten truffeljus - bundelzwammen Bereidingstijd 20 minuten
VEGANISTISCH
Groenten noedels 21.00
Boekwijt noedels - edamame - romanesco - gebrande mais - shiitake - romige saus van venkel
SENIORENGERECHTEN
Pepersteak 21.00
Black Angus steak van de plancha - pepersaus
Schnitzel 18.00
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus
Zeebaars 20.00
Op de huid geroosterde filet - Hollandaisesaus
NAGERECHTEN
Dame Blanche 9.50
Vanille-ijs - slagroom - chocoladeparels - warme chocoladesaus
Macadamia 9.50
Structuren van witte chocolade - citrusschuim - ijs van macadamia noten
Bananen split 9.50
Gebrande banaan - vanille-ijs - crumble van brownie - schuim van gezouten karamel - krokant van banaan - chocolademousse
Cheesecake 9.50
Bastogne koek - bosvruchten compote - sorbetijs van framboos
IJskoffie 6.50
Met slagroom en karamel topping
Kaasplankje 14.95
Selectie van vijf kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat
Sgroppino 6.75
Vodka - cava - limoen
Kindergerechten
VOORGERECHTEN
Gerookte zalmfilet - radijs - kruidensla 7.50
Kleine tomatensoep 4.25
Gedroogde ham - vers fruit 7.50
Kleine rundercarpaccio - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas 8.00
HOOFDGERECHTEN
Fish & Chips 8.75
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel 12.50
Varkensvlees met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Biefstukje 14.50
Biefstukje met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 8.00
Kipnuggets met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Kroket of frikandel 8.00
Kroket of frkandel met frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 9.00
Rucola - Parmezaanse kaas
Poffertjes 8.00
12 stuks - poedersuiker - stroop - roomboter
DESSERT
Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 5.00
VOORGERECHT
Kippensoep
Boerengroenten – kippenborst
Of
Tomatensoep
Bosui - courgette
HOOFDGERECHT
Dorade
Op de huid gebakken filet– antiboise saus
Of
Schnitzel
Gebrande citroen – remouladesaus
NAGERECHT
Nougatine
Parfait van nougatine – compote van mango – schuim van crème anglaise
Of
Koffie / thee
Met bonbons
VOORGERECHT
Steak Tartaar
Tartaar van rundvlees – cornichon – gerookte eidooier – truffelcrème – Parmezaan crumble
Of
Kabeljauw
Zacht gegaarde kabeljauw – Hollandse garnaal – saffraancrème – bieslookvinaigrette – Nicola aardappel
HOOFDGERECHT
Maishoen
Maishoen suprême – krokante Parmaham – saus van shiitake & bundelzwam
Of
Heek
Op de huid geroosterd – citrus beurre blanc – gemarineerde venkel – zeekraal
NAGERECHT
Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van ‘Het Kaasatelier’ – noten-rozijnenbrood – honingraat
Meerprijs €3,50
Of
Zoet dessert
Verrassing van de chef
Bekijk hier de allergenenkaart
Terras in Uden
Geniet op het terras van de zomeravonden bij Van der Hotel Uden Veghel. Onze tip, blijf lekker lang natafelen want vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de zonsondergang.
Groepsdiner
Als één van de weinig restaurants in Uden en omgeving bieden wij de mogelijkheid om in groepsverband in een kwaliteitsrestaurant te dineren. Wij zijn van mening dat de kwaliteit voor een grotere groep minstens zo goed moet zijn als de kwaliteit voor een kleiner gezelschap. Om die reden heeft het keukenteam een aantal opzetjes gemaakt waarmee wij de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons gewend bent.
Een groepsdiner bieden wij aan vanaf 15 personen. Een a la carte diner is mogelijk tot en met 14 personen.
SOEP
Eénzelfde soep voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
* Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
VOORGERECHT
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
SOEP
Eénzelfde voorgerecht voor de volledige groep
HOOFDGERECHT
Keuze tussen een vis- en vleesgerecht ter plaatse
KAAS
Kaas nagerecht voor de volledige groep
NAGERECHT
Zoet nagerecht voor de volledige groep
Vanaf 31 personen wordt één vast menu* voorgesteld.
Voor vegetariers en veganisten wordt een alternatief verzorgd.
*Vindt u het fijn om meer keuzes te bieden aan uw gezelschap? Dan kunnen er in overleg meer keuzes worden toegevoegd aan elke gang. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u van ons een document waarin u de keuzes van de gasten verwerkt en deze 48 uur voor aankomst retourneert.
Vraag informatie aan voor een groepsdiner
Geheel vrijblijvend met advies op maat
Buffet
Zoals u gewend bent bij Van der Valk bieden wij ook buffetten aan, Hotel Uden Veghel werkt aan een mix-match concept waarin u een groot deel van het buffet zelf samenstelt. Hieronder vindt u alvast de mogelijkheden welke we graag toelichten in een persoonlijk gesprek.
Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.
Soepen
U mag twee soorten van onderstaande soepen kiezen, deze serveren aan tafel.
- Tomatensoep
- Groentensoep
- Pompoensoep
- Bospaddenstoelensoep
Hoofdgerechten
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;
- Varkenshaas - pepersaus
- Kipfilet - bospaddenstoelensaus
- Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
- Kipsate - satesaus
- Gehaktballetjes - tomatensaus
- Baarsfilet - Hollandaisesaus
- Zalmfilet - wittewijnsaus
Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;
- Aardappelkroketten
- Gebakken rijst met groenten
- Sperzieboontjes
- Roomaardappels
- Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade
Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;
- Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
- Oma's appeltaart - karamel - vanille-ijs - crème anglaise
- Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise
* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.
Vooraf geniet u van vers breekbrood met gezouten boter.
Soep
U kiest een soep uit onderstaande selectie, deze serveren wij aan tafel.
- Tomatensoep
- Groentensoep
- Pompoensoep
- Bospaddenstoelensoep
Daarnaast serveren we de volgende gerechten op het buffet;
- Kleine huzarensalades
- Mini carpaccio - truffelcrème – rucola
- Cocktail – garnalen – wakame – avocado
- Gerookte kip – kipkerrie – mango
- Gerookte forel
- Hollandse haring & uitjes
- Parmaham - Meloen
- Tomaat – olijf – feta – komkommer
- Pasta – tonijn – tomaat
- Rode biet - roomkaas
Hoofdgerecht
U bent vrij om drie* hoofdgerechten te kiezen uit onderstaande selectie;
- Varkenshaas - pepersaus
- Kipfilet - bospaddenstoelensaus
- Hollandse biefstuk - Stroganoffsaus
- Kipsate - satesaus
- Gehaktballetjes - tomatensaus
- Baarsfilet - Hollandaisesaus
- Zalmfilet - wittewijnsaus
Daarnaast geniet u van de volgende garnituren;
- Aardappelkroketten
- Gebakken rijst met groenten
- Sperzieboontjes
- Roomaardappels
- Komkommersalade – bistrosalade – farmersalade
Nagerecht
Per gezelschap serveren we een van onderstaande desserts, u beslist welk dessert dit wordt;
- Vers fruit - vanille ijs - schuim van rood fruit
- Oma's appeltaart - karamel - vanille-ijs - crème anglaise
- Mousse van witte chocolade - ijs van chocolade - crumble - crème anglaise
* Voor een kleine meerprijs van € 2,50 p.p. is mogelijk om een extra keuze aan de hoofdgerechten toe te voegen.