Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte restaurant

Restaurant Koosie

Op zoek naar een restaurant in Uden? Welkom bij Restaurant Koosie! Wanneer u kiest voor Restaurant Koosie geniet u van streekgerechten afgestemd op het seizoen. Zowel tijdens het ontbijt, lunch, high tea als diner zorgt het keukenteam voor verrassingen op uw bord.

Dé eyecatcher van Uden!

Skybar

In de avond opent de Skybar, een sfeervolle locatie om de dag af te sluiten met een prachtig uitzicht over Uden. Loop als (hotel)gast binnen voor een borrel of reserveer van te voren alvast een tafel inclusief borrelarrangement. 

Ontmoet elkaar in het Lounge-Café!

Flexwerken

Gaat u liever voor een kleine hap of een borrel? Dan nodigen wij u graag uit in het Lounge-Café. Het Lounge-Café is overdag geopend, perfect ingerecht voor flexwerkers met voldoende stroompunten en comfortabel meubilair.

High Tea in Uden

Sfeervol High Tea'en

Bij onze high tea draait het naast de lekkernijen ook om gezelligheid. Deze wordt geserveerd op sfeervolle etagères en bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen. Een high tea is ook een heel leuk idee voor een babyshower of babyborrel!

Genieten op het terras

Terras

In de zomer is het terras geopend met zon- en schaduwplekken met uitzicht op de prachtige waterpartij. Dit terras wordt door gasten omschreven als restaurant in Uden met het mooiste terras, daar zijn wij erg trots op!

Restaurant Koosie

Restaurant Koosie

Iets te vieren?

Eén van de grootste restaurants in Uden!
Van der Valk staat bekend om haar service en gastvrijheid voor grotere groepen. Heeft u iets te vieren met een groter gezelschap?  Kies voor een heerlijke lunch, diner of borrel in ons restaurant of bespreek met ons salesteam de mogelijkheden voor een besloten zaal.