Restaurant Koosie in Uden

Het restaurant is momenteel gesloten, maar het terras is vanaf woensdag 28 april tussen 12.00 en 18.00 uur weer geopend. Lees de maatregelen die wij hanteren of bekijk ons aanbod op het terras.

Op zoek naar een restaurant in Uden? Wanneer u kiest voor Restaurant Koosie geniet u van streekgerechten afgestemd op het seizoen. Zowel tijdens het ontbijt, lunch, high tea als diner zorgt het keukenteam voor verrassingen op uw bord.

Reserveer een tafel

Bekijk hier het aanbod tijdens de Nationale feestdagen

Lounge Café

Gaat u liever voor een kleine hap of een borrel? Dan nodigen wij u graag uit in het Lounge café of de Skybar.
Het lounge Café is overdag geopend, perfect ingerecht voor flexwerkers met voldoende stroompunten en comfortabel meubilair. Ook voor een goede kop koffie met gebakje van Patisserie de Rouw bent u hier aan het juiste adres.

Skybar 

In de avond opent de Skybar, een prachtige locatie om de dag af te sluiten. Meer informatie over het aanbod in het Lounge Café én de Skybar vindt u onder het kopje Koffie- en wijnbar.

Terras

In de zomer is het terras geopend met zon- en schaduwplekken met uitzicht op de prachtige waterpartij. Dit terras wordt door gasten omschreven als mooiste restaurant-terras van Uden, daar zijn wij erg trots op!

Benieuwd hoe de nieuwste gerechten eruit zien?
Bekijk hier de Instagram pagina van het hotel